Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Hoofdstraat 165b, Apeldoorn52.216402105.95783780SushiGrillJapans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Geniet van de beste sushi van Apeldoorn bij Yume sushi & grill

Ons Oosterse restaurant is gelegen aan het Caterplein, midden in het gezellige centrum van Apeldoorn. Gebaseerd op de verfijnde en traditionele Japanse keuken, maken onze koks de heerlijkste sushi voor u klaar. Ook voor diverse vlees- en visgerechten kunt u bij ons terecht, zo hebben wij verrassende grill-, wok- en frituurgerechten voor u op de kaart staan. Op deze manier kunnen wij u een gezond alternatief aanbieden voor als u eens gemakkelijk en smakelijk wilt eten.

Keukens:

Sushi, Grill, Japans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van YuMe Sushi & Grill bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over YuMe Sushi & Grill8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Jennifer
23 juni 2017
Het was heel gezellig,gastvrij en in voor een grapje,
Het onweerde en we zaten buiten onder het afdak,heel gezellig,uiteraard konden we binnen zitten ,maar dat vonden we niet fijn. Vond het jammer dat de kaart veranderd was,miste wat gerechtjes,maar ja . Mooi restaurant, gezellig,ook het personeel was gezellig.


10.0
Gemiddelde
Corrie
20 juni 2017
Geweldig suzi restaurant
Regelmatig bezoeken wij een shabu restaurant. Echter dit keer kozen wij voor Yume in Apeldoorn. Hier hebben wij geen seconde spijt van gehad. Vriendelijke ontvangst, voldoende zitruimte en goede temperatuur in het restaurant. En het eten in een woord: geweldig! Zeer smakelijk, volop keuze (zonder bijbetalen), zelfs oesters! Jammer dat er nog geen vestigingen in de randstad zijn! De volgende vakantie gaan we zeker weer.


4.3
Gemiddelde
Jannie
19 juni 2017
Matig
Gezellige avond gehad met ok├ę eten. Service was rommelig en bediening duidelijk onervaren. Had een hogere kwaliteit verwacht voor deze prijs.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.