Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Janskerkhof 18, Utrecht52.093974805.12095890FransInternationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Smakelijk genieten in goed gezelschap kan voortaan bij Brass. Beleef mooie middagen en avonden in een ongedwongen sfeer in het hart van Utrecht. U vindt ons in het stadcentrum van Utrecht aan het prachtige Janskerkhof.

Keukens:

Frans, Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2011

Betaalmogelijkheden

PINMastercard

 Reviews over Brass8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Angelique
15 januari 2017
Heerlijk gegeten
Voor het eerst bij Brass geweest. Vriendelijk ontvangen, heerlijke gerechten in het verrassingsmenu en ons ook laten verrassen wat betreft wijnen; alles smaakte meer dan goed. Gastvrouw was erg prettig en dat maakte het diner tot een fijne avond uit. Voor herhaling vatbaar dus!


6.6
Gemiddelde
Annemarie
15 januari 2017
Jammer
De ambiance is geweldig. De kwaliteit van de gerechten is nogal wisselend. De porties zijn tamelijk klein. Aanvankelijk wordt aangegeven dat men aan al onze wensen tegemoet wil komen maar als het er op aankomt zijn de mogelijkheden beperkt en voelde ik me genoodzaakt met details verrassingsmenu mee te eten. En dat menu viel tegen.


10.0
Gemiddelde
Mirjam
11 januari 2017
Heerlijk eten, bijpassende wijnen en persoonlijke bediening
Wat een mooie nieuwe ontdekking! Brass zit al meer dan 5 jaar op die plek maar ik had er nog nooit van gehoord, oeps! De bediening was betrokken en je kreeg goeie uitleg over het eten en de bijpassende wijnen. De glazen roken wel wat nat/muf van binnen, wat ik bij Brass ook al aangegeven heb. Dat is wat jammer omdat je de geur van de wijn niet goed kan ruiken daardoor, na enkele minuten verdwijnt dit gelukkig. Maar het eten is verder echt een kunstwerk en smaakt zalig. Als ze de muffig ruikende glazen kunnen voorkomen, ben ik een en al lof! Maar ik ga sowieso terug komen, daarvoor is het eten, de wijn en de ambiance te goed :)


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.