Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Jufferenstraat 28, Elburg52.448316305.83406040

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Wij verrassen u graag met onze smaakvol geselecteerde gerechten en wijnen in ons gastvrije restaurant met informele sfeer en betaalbare prijs. Ook kunt u bij ons tussen het winkelen door terecht voor een kopje koffie of thee met een appelzoen of gebak, of bij ons reserveren voor een goedverzorgde high tea met uw gezelschap.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Zilverzoen bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Zilverzoen8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
C
19 februari 2017
Heerlijke high tea
We hebben hier een heerlijke high tea gehad. We zaten lekker rustig boven, leuk aangekleed, goede sfeer! Vooraf een soepje en daarna een etagere met enorm veel verschillende hartige en zoete hapjes, we konden het zelfs niet eens allemaal op! Was erg geslaagd!


9.0
Gemiddelde
B&H
16 februari 2017
3-gangenmenu vlees & vis
Na de winterlezing, lekker eten in de Zilverzoen. Gezellig op de eerste verdieping. De een nam vlees de ander vis, zodat we ook van elkaar konden proeven. Gewoon lekker eten, borden mooi opgemaakt, vriendelijke bediening. Wat wil je nog meer.


6.0
Gemiddelde
alwin
13 februari 2017
uiteten
Het eten is goed. Service ook. Ruimte is wel beperkt. Een groot min punt is temperatuur. Deze is te laag. We hadden het gewoon koud


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.