Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Jufferenstraat 28, Elburg52.448316305.83406040

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Wij verrassen u graag met onze smaakvol geselecteerde gerechten en wijnen in ons gastvrije restaurant met informele sfeer en betaalbare prijs. Ook kunt u bij ons tussen het winkelen door terecht voor een kopje koffie of thee met een appelzoen of gebak, of bij ons reserveren voor een goedverzorgde high tea met uw gezelschap.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Zilverzoen bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Zilverzoen8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Frank
12 september 2016
Zilverzoen
Het eten is hier altijd erg lekker. We hebben een heerlijk diner gehad. Wel was het personeel soms wat onhandig. eten naar de verkeerde tafel brengen en dergelijke


8.0
Gemiddelde
Gerda
8 september 2016
Heerlijk gegeten
Echt lekker gegeten bij de Zilverzoen. Gezellig in het binnenstadje van Elburg. Het eten was lekker. Helaas maar 1 keuze bij de hoofdgerechten om vegetarisch te eten maar het gerecht was wel heerlijk! Lekkere nagerechten ook. Leuke muziek uit de jaren '90 op de achtergrond. Voor herhaling vatbaar.


7.7
Gemiddelde
Cella
29 augustus 2016
Fijn verjaardagsetentje
26 augustus heerlijk gegeten bij Zilverzoen. Het terras was gezellig vol en toch hadden we prima plek. Het was een etentje ter ere van mijn verjaardag en het was echt geslaagd. Eten was heerlijk, goed warm, lekker vers en goed van smaak. 1 vriendin had een nogal aangebrand witlof taartje, maar we hebben er niet moeilijk over gedaan want het was toch al met al meer dan voldoende. Wij hebben het echt prima naar ons zin gehad en vonden het eten en de prijs prima in verhouding. De service scoort bij ons iets lager, maar dat komt omdat een op straat gevallen vork weer werd teruggegeven en niet werd vervangen. We hebben er meewarig om gelachen en vriendin riep.. ach ja.. 30 seconden regel was het toch. Maar fris en service gericht vonden we dat niet. Verder niets te zeuren, we gaan zo weer eens terug!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland