Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Griftdijk 201, Nijmegen51.883968205.84405240BistroNederlandsInternationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
In een no-nonsense sfeer genieten van gerechten waar iedereen echt gelukkig van wordt!

Naast de gebruikelijke lunch- en dinerkaarten, staan er altijd bijzondere lunches en diners op de krijtborden. Vaak zijn deze seizoensgebonden: speciale visgerechten, mosselgerechten en niet te versmaden wildgerechten in het najaar waarbij het wild wordt geleverd door jagers uit de Veluwe.

Tijdens lunchtijd kan ook van de dinerkaart gegeten worden. En… van onbeperkt hoofdgerechten proeven bij mona’s kan altijd. En onbeperkt, is bij ons ook echt onbeperkt!

Wij hebben maar één doel: U de perfecte avond bezorgen! Bekwame bediening en creatieve koks staan voor u klaar. Hebt u speciale wensen? In overleg met ons zullen wij er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen.

Keukens:

Bistro, Nederlands, Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Mona's Eet- en Drinkfestijn bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Mona's Eet- en Drinkfestijn8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


3.0
Gemiddelde
Fam
19 februari 2017
Een misser
Ik eet hier regelmatig maar deze keer was t echt een domper. Eerst een tafel naast de garderobe met continu aanloop en uitzicht op de opslag van kinderstoelen. Daarna op verzoek een tafeltje helemaal achterin de boerderij in de opening van de trap naar boven waardoor er een flike koude lucht waaide de hele tijd. Zeg dan gewoon dat je vol bent. Dit waren echt geen plekken om te zitten. De aardappelgratin was bovenop zo taai en donker dat hij eruit zag als meerdere keren opgewarmd. En ook de kipnuggets waren bijna aangebrand. Had achteraf beter een pizza kunnen gaan eten.


7.3
Gemiddelde
Frans
16 februari 2017
Een leuke avond
Service goed gerechten voldoende komen zeker weer terug


8.6
Gemiddelde
Patrick
23 januari 2017
lekker en gezellig gegeten.
Van te voren gereserveerd voor zaterdag 21 januari 2017 en dat was denk ik ook wel goed geweest want het was erg druk. Ondanks die drukte en erg vriendelijke bediening en men was erg alert. Alles smaakte prima. Het vlees was uitstekend gebakken en erg makkelijk van smaak. Komen zeker vaker terug!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.