Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Piet Heinkade 1, Amsterdam52.378343404.91262670Vis

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij Zouthaven speelt vis een belangrijke rol. Onder leiding van chef Martin Keus wordt dagelijks duurzaam gevangen vis op eenvoudige en daardoor tongstrelende manieren bereid. U kunt er genieten van onder meer Fruits de Mer, vissoep of de Catch of the Day. Op loopafstand van Amsterdam Centraal tref je een gezellig, eigentijds en glossy restaurant met een prachtig uitzicht over het IJ aan.

Je kunt er zowel binnen als buiten terecht: met mooi weer heeft Zouthaven een van de mooiste terrassen van Amsterdam.

De vis is natuurlijk MSC, duurzaam en/of biologisch gevangen of gekweekt . Net als het vlees, brood en andere ingrediënten van kwaliteit. Bovendien draag je met je bezoek financieel bij aan een betere wereld, zodat je etentje verder reikende effecten heeft op het milieu dan alleen duurzame vangst en productie.

keuken:

Vis

Prijzen:

VHN: € 30,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

augustus 2011

reserveren:

niet noodzakelijk

Chefkok:

Martin Keus

Betaalmogelijkheden

PIN

Gesproken talen:

Nederlands, English

Talen menukaart:

Nederlands

Vegetarisch

2 vegetarische gerechten op de kaart

Aangesloten bij

Ambiance

Modern

Muziek

blues, lounge, rythm & blues

Ligging

aan een rivier, bij een haven

Parkeren

588 eigen plaatsen
betaald parkeren
Dichtstbijzijnde parkeergarage: `Piet Heingarage`

openbaar vervoer

Tram: 25 + 26
Dichtstbijzijnde treinstation: `Amsterdam`op 10 meter

Invalidevoorzieningen

Rolstoeltoegankelijk,
Gehandicaptenparkeerplaats

Rookmogelijkheden

op het terras; 

Groepsfaciliteiten

Groepen tot 100 personen, aparte menukaart Meer »

Kindvriendelijk

kinderstoeltje 

diëten

Dieetwensen vooraf melden, zoutloos, vetarm, caloriearm  Meer »

terras

100 plaatsen, Aan het water, parasols aanwezig  Meer »

 Reviews over Zouthaven7.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


4.0
Gemiddelde
Jé Augustin
31 oktober 2016
Kindergarten
Enorm teleurgesteld. kwaliteit van het eten was gewoon niet goed. De paprikasoep smaakte nergens naar. Was voorgerecht, maar er werd een enorme kom geserveerd. De vis was goed gebakken. Het ijsdessert was enorm geparfumeerd en was gewoon niet lekker. Verkeerde wijn geserveerd. Is wel gecorrigeerd, maar ook hierbij werd het amateurisme duidelijk. ( Niet iedereen werd zijn glas ingeschonken).Jammer, bedienster was heel aardig. Samengevat, het was duidelijk een catering-gebeuren en het ontbrak totaal aan leiding. Toch moet men zorgen dat het niveau van de uitvoering in het Muziekhuis overeenstemt met de kwaliteit van het diner in rest. Zouthaven. Uiteindelijk komt dat elke partij ten goede. Wij ( 6 personen) hebben besloten om niet meer in de Zouthaven te dineren. Dit wil niet zeggen dat het niet gezellig is om daar even iets te drinken of een klein hapje te eten, maar echt dineren gaan wij op een andere plek doen. Dit was niet goed.


8.7
Gemiddelde
Matthijs
24 oktober 2016
Heerlijk eten, attente bediening
Voorafgaand aan het luisteren naar een concert in het kader van de cellobiënnale hier heerlijk gegeten. In eerste instantie konden we uitsluitend uit een menu kiezen met twee voorgerechten en drie hoofdgerechten, maar zeer eenvoudig konden we ook kiezen van de a-la-carte-kaart. Hierover werd niet moeilijk gedaan. Het eten was erg lekker en werd snel opgediend, waarschijnlijk ook vanwege het feit dat we nog naar het concert gingen. Tussendoor werd, absoluut niet opdringerig, gevraagd of alles naar wens was en of we eventueel extra brood wilden. Alle wijnen konden per glas, per karaf of per fles worden besteld. Fijn om op die manier niet in je keuze te worden beperkt; te vaak zie je nog dat betere wijnen alleen per fles kunnen worden besteld. Twee kleine aandachtspunten: 1. Bij een entrecote hoort een steak-mes! :) 2. Het was wel erg volgebouwd met tafeltjes. Het is fijn als er genoeg mensen in kunnen, maar nu schopten diverse mensen (zowel gasten als bedienend personeel) tijdens het passeren onbedoeld tegen mijn stoel. Da's toch minder aangenaam.


8.3
Gemiddelde
Yke
21 juni 2016
Professioneel, vriendelijk en klantgericht
We hebben het gehele restaurant geboekt. Onze 130 gasten kregen een heerlijk menu voorgeschoteld. Alles liep soepel. Iedereen was zeer tevreden. Chapeau voor de bediening!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.