Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Ahoyweg 10, Ahoy, Rotterdam51.883150004.48817180

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant Floyd is vernoemd naar het allereerste concert in Ahoy, dat plaatsvond op 3 april 1971: Pink Floyd. Het concert maakte deel uit van de Atom Heart Mother World Tour en de band bestond toentertijd uit David Gilmour, Nick Mason, Roger Waters en Richard Wright.

Restaurant Floyd biedt u een toegankelijke en frisse uitstraling met heerlijke en kwalitatief uitstekende gerechten voor de culinaire fijnproever. U geniet er van een lunch tijdens uw bezoek aan een beurs of vergadering in Ahoy of voorafgaand aan een concert. Onze vriendelijke bedieningsmedewerkers staan graag tot uw beschikking. Reserveren voor een tafel in restaurant Floyd is aan te raden.

Restaurant Floyd is geopend tijdens vrijwel alle evenementen voor koffie, thee, lunch en diner.

Toelichting openingstijden:

Restaurant Floyd is geopend tijdens vrijwel alle evenementen voor koffie, thee, lunch en diner.

reserveren:

aan te raden

Gesproken talen:

Nederlands, English

Talen menukaart:

Nederlands, English

Ambiance

luxe, exclusief

Muziek

gevarieerd

Invalidevoorzieningen

Rolstoeltoegankelijk

Divers


WIFI aanwezig

 Reviews over Restaurant Floyd7.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.6
Gemiddelde
ad
30 november 2016
beoordeling
Vond de kaart zeer klein in de keuze


5.3
Gemiddelde
Thea
29 november 2016
Helaas nooit meer
Hier gaan eten voor het concert van Waylon. Uiteraard optijd gereserveerd. Het voorgerecht was er dan ook heel snel. Smaak was redelijk. Echter liet het hoofdgerecht meer dan 1.5uur op zich wachten. Gelukkig was het concert super zodat we het eten snel vergeten waren. Eens maar NOOIT meer....


3.6
Gemiddelde
Silvia
29 november 2016
Flauw eten en ietwat chaotische bediening
De zaal heeft weinig sfeer en hoewel dat moeilijk is in zo een grote ruimte zou er meer aan gedaan kunnen worden. De hiƫrarchie in de bediening is zo ver doorgevoerd dat deze de efficiƫntie eerder in de weg staat dan bevordert. Het eten is zeer vlak van smaak oftewel flauw. Ik kook zelf ook met minimaal zout maar zorg, door toevoeging van kruiden, knoflook etc., voor voldoende smaak. Bij de voorgerechten was de linzensoep heel flauw en de geitenkaas met watermeloen gelei had geen mint dressing maar iets van granaatappel gok ik en die 2 fruitsmaken passen naar mijn mening niet samen. Bij de entrecote is de enige smaaktoevoeging die je proeft de grill smaak. Hoewel die lekker is was wat peper of kruiden zoals rozemarijn en/of knoflook lekker geweest. De ratatouille bevatte aubergine en aangezien deze niet gaar was, was die zeer onsmakelijk in het geheel dat ook weer bijzonder flauw was.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.