Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Ahoyweg 10, Ahoy, Rotterdam51.883150004.48817180

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant Floyd is vernoemd naar het allereerste concert in Ahoy, dat plaatsvond op 3 april 1971: Pink Floyd. Het concert maakte deel uit van de Atom Heart Mother World Tour en de band bestond toentertijd uit David Gilmour, Nick Mason, Roger Waters en Richard Wright.

Restaurant Floyd biedt u een toegankelijke en frisse uitstraling met heerlijke en kwalitatief uitstekende gerechten voor de culinaire fijnproever. U geniet er van een lunch tijdens uw bezoek aan een beurs of vergadering in Ahoy of voorafgaand aan een concert. Onze vriendelijke bedieningsmedewerkers staan graag tot uw beschikking. Reserveren voor een tafel in restaurant Floyd is aan te raden.

Restaurant Floyd is geopend tijdens vrijwel alle evenementen voor koffie, thee, lunch en diner.

Toelichting openingstijden:

Restaurant Floyd is geopend tijdens vrijwel alle evenementen voor koffie, thee, lunch en diner.

reserveren:

aan te raden

Gesproken talen:

Nederlands, English

Talen menukaart:

Nederlands, English

Ambiance

luxe, exclusief

Muziek

gevarieerd

Invalidevoorzieningen

Rolstoeltoegankelijk

Divers


WIFI aanwezig

 Reviews over Restaurant Floyd7.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.0
Gemiddelde
y van leeuwen
12 april 2017
matige bediening
het eten was goed en de omgeving ook, we kregen het idee dat de bediening nog op school zat


8.0
Gemiddelde
Jan
12 april 2017
Uit eten bij Floyd
Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en naar onze (gereserveerde) tafel geleidt. De bediening was attent en goed. De gerechten zagen er heel mooi uit en smaakten vervolgens verrukkelijk. Ook werd er op gelet dat iedereen tijdig klaar was om op tijd naar het evenement in Ahoy te gaan. Al met al een reden om een keer terug te komen.


5.0
Gemiddelde
Esther
10 april 2017
Lekkere, leuke gerechten, stevige prijs en juist de bediening...
Het voelt extra feestelijk om jezelf te trakteren op een 3 gangen arrangement bij restaurant Floyd in Ahoy vooraf aan een gezellig voorstelling. Je zit er relaxt: je bent al in Ahoy, dus geen gestress of je op tijd komt voor de voorstelling en of het parkeren wel lukt, want dat heb je allang gedaan. Het eten geeft je het feestelijke gevoel een luxe avondje uit te zijn: helaas is de bediening zeer teleurstellend: We moesten zelf vragen en veel moeite doen om een drankje te kunnen krijgen, er worden glazen vergeten te brengen, op te halen, peper en zout (bij steak noodzakelijk) wordt pas gebracht nadat het hoofdgerecht inmiddels is afgekoeld. Het toppunt was wel dat het nagerecht al werd gebracht en de borden van het hoofdgerecht niet eens opgehaald waren: de serveerster wilde eerst de bordjes met nagerecht erbij proppen, maar zag toch wel in dat de tafel daar te klein voor was...tja...groot gemis van inzicht, timing en klantgerichtheid. Terwijl een groot deel van het personeel staat te hangen bij de keuken. De tafeltjes om ons heen hadden zichtbaar hetzelfde probleem. Dat geeft ook een chaotische, onrustige sfeer in het restaurant .Zo jammer... we hadden het gezellig met elkaar en het eten was smakelijk, maar de bediening helpt het luxe, feestelijke gevoel totaal bij je weg en dan betaal je op het eind een flinke prijs. Train het personeel en zorg dat er normale service aan de gasten gegeven wordt, dan wordt het eten nog smakelijker en de prijs te verteren.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.