Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Ahoyweg 10, Ahoy, Rotterdam51.883150004.48817180

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant Floyd is vernoemd naar het allereerste concert in Ahoy, dat plaatsvond op 3 april 1971: Pink Floyd. Het concert maakte deel uit van de Atom Heart Mother World Tour en de band bestond toentertijd uit David Gilmour, Nick Mason, Roger Waters en Richard Wright.

Restaurant Floyd biedt u een toegankelijke en frisse uitstraling met heerlijke en kwalitatief uitstekende gerechten voor de culinaire fijnproever. U geniet er van een lunch tijdens uw bezoek aan een beurs of vergadering in Ahoy of voorafgaand aan een concert. Onze vriendelijke bedieningsmedewerkers staan graag tot uw beschikking. Reserveren voor een tafel in restaurant Floyd is aan te raden.

Restaurant Floyd is geopend tijdens vrijwel alle evenementen voor koffie, thee, lunch en diner.

Toelichting openingstijden:

Restaurant Floyd is geopend tijdens vrijwel alle evenementen voor koffie, thee, lunch en diner.

reserveren:

aan te raden

Gesproken talen:

Nederlands, English

Talen menukaart:

Nederlands, English

Ambiance

luxe, exclusief

Muziek

gevarieerd

Invalidevoorzieningen

Rolstoeltoegankelijk

Divers

WIFI aanwezig

 Reviews over Restaurant Floyd7.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Ton
30 mei 2016
Uit eten voorafgaand aan concert Hans Zimmer
Zoals altijd een mooie kaart. De drieluikjes bij voorgerecht en nagerecht zijn bijzonder origineel en lekker. Als hoofdgerecht hadden we de diamanthaas welke uitstekend gebakken was. Lekker wijntje erbij, prima avond. Bediening was ditmaal wat minder. Hij was er niet goed bij , ik ook niet helaas en daardoor niet gemerkt dat er een extra desert op de rekening stond terwijl we toch een menu hadden besteld. 8 euro 75 teveel betaald. Desondanks een bijzonder leuke avond gehad.


7.3
Gemiddelde
Jolanda
25 mei 2016
Slecht begin, heerlijk gegeten
Tafel voor 24 mei gereserveerd om 17:00 uur. We arriveerden ongeveer een kwartier van te voren. Ondanks dat de hele 'bigrade' voor de bar stond te wachten, mochten/konden we nog niet naar binnen maar werden weer weggestuurd. Nadat het restaurant geopend was mochten we plaatsnemen. Ondanks dat we verkeerd waren begonnen, heeft het eten ons overtuigd. We hebben heerlijk gegeten en de bediening was best ok. Wat ik wel miste was de uitleg bij de gerechtjes (vooraf en toetje). Ik denk dat we bij een volgend evenment in Ahoy weer een reservering zullen doen.


7.3
Gemiddelde
Ron
13 mei 2016
Floyd
Erg leuk en lekker 3-gangenmenu voor een redelijke prijs. Creatief voorgerecht met Courgettesoep, Kalfswang bitterbal en salade van zeebaars. Lekker hoofdgerecht van Diamanthaas in Risotto en leuk nagerecht. Restaurant is niet echt sfeervol Personeel vriendelijk en dienstbaar.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland