Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Stationslaan 21, Nunspeet52.374764505.78278740BrasserieInternationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Sfeervol, modern en laagdrempelig. Naast de internationale brasseriekaart kun je hier ook genieten van huisgemaakte tapas en sushi.

In onze uitgebreide Food & Drinks kaart staat voor iedereen iets lekkers. Uitgebreid lunchen of dineren met vrienden of even een snel een hapje eten met een zakelijke relatie voordat de trein weer vertrekt. Wat u wilt, het is mogelijk!

Keukens:

Brasserie, Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Grand Café deBuuren bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Grand Café deBuuren8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
RM Jones
11 augustus 2017
Gezellige sfeer heerlijk eten
We hebben een hele leuke avond gehad en heerlijk gegeten. Hele leuke sfeer en we waren positief verrast door het menu. Vriendelijk personeer en het eten was snel geserveerd. Al met al we komen graag een keer terug bij de buuren.


8.0
Gemiddelde
Driesje
17 juli 2017
Een gezellige avond
Het was goed, goede service, vriendelijk, gezellig.


4.3
Gemiddelde
Jan
16 juli 2017
We hadden meer verwacht
Voor een grote groep hebben we afspraken gemaakt o.a. om vooraf wat te drinken rond de bar of een andere ruimte. Dit bleek achteraf helaas niet mogelijk. De amuse werd voor 3 personen geserveerd op een plankje met een vorkje, handiger zou zijn dit op een amuselepel te serveren. De gangen werden zeer snel achter elkaar op tafel gedeponeerd. We hebben vooraf een menu afgestemd, voor € 45 pp excl. mag je wat meer verwachten, mi niet in prijs kwaliteit ligt. De rekening achteraf was onjuist berekend, €700 teveel! Aan deze " vergissing" werd nagenoeg geen aandacht besteed. Onze groep zal helaas niet terug keren


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.