Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Vondelstraat 26, Amsterdam52.361137104.87581020Nederlands

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant JOOST, gelegen in Hotel Vondel, is de ideale plek voor heerlijke, lokale gerechten van Hollandse afkomst, die altijd vers bereid worden.

keuken:

Nederlands

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo


 



Reviews over Restaurant Joost



7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.7
Gemiddelde
Bruno Ferreira
3 oktober 2016
Good service in NL!
This was one of the best services I had in The Netherlands (in general, the service in The Netherlands is very bad compared to other countries). Manuel, our waiter, was just very efficient and gentle! We were impressed. The food was very good (although a bit pricey). We recommend trying a coffee with Dutch "delicatessen" in the end.


3.7
Gemiddelde
Aimée
30 mei 2016
Tijd voor asperges??
Voor afgelopen weekend was ons plan om asperges te gaan eten. Na kort onderzoek kwamen we op restaurant JOOST uit. Als je naar de website van JOOST gaat, verschijnt er een pop-up-bericht: "tijd voor asperges" inclusief een button: "reserveer hier". Aldus geschiedde. In de menukaart zat een aparte inlegger met het aspergemenu. We besloten welke variant de voorkeur had en welke wijn we erbij zouden bestellen. Toen kwam de mededeling: "de asperges zijn op". ..... We vonden dit vrij belachelijk. Zeker als je er zo veel reclame voor maakt. Hoe kan je dan, op zaterdagavond nota bene, geen asperges hebben? We zijn daarom weggegaan (en hebben bij A La Ferme in de Pijp heerlijke asperges gegeten!) Ik was zeker niet van plan om een review te schrijven, aangezien ik slechts 10 minuten in de zaak ben geweest en niks over de kwaliteit van het voedsel kan zeggen etc. Maar zojuist ontving ik een e-mail van JOOST getiteld: "bedankt voor uw bezoek" met hetzelfde TIJD VOOR ASPERGES plaatje als opener en de vraag of ik een review wil schrijven. Nou, vooruit dan maar... (En ja, ik begrijp dat het een automatische e-mail is, maar ik vind het slordig, zoals het ook behoorlijk slordig is om ons op die manier te ontvangen en weer te laten vertrekken.)


6.3
Gemiddelde
Pascal & Monique
16 maart 2016
Voor verbetering vatbaar
Beperkte kaart, gerechten met weinig smaak of oog voor detail. Service kan zeker beter (kelner laat eten op de grond vallen, laat ons zelf de fles openen, kent niet veel van soorten aperitief of wijnen,...). Geen hoogvlieger, wel goed om een hongertje op vrijdagavond te stillen wanneer je na een lange rit overnacht in het Hotel Joost zelf.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!





Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland