Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Vondelstraat 26, Amsterdam52.361137104.87581020Nederlands

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant JOOST, gelegen in Hotel Vondel, is de ideale plek voor heerlijke, lokale gerechten van Hollandse afkomst, die altijd vers bereid worden.

keuken:

Nederlands

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo


 Reviews over Restaurant Joost7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Sophie
3 november 2016
Moerenhout
Prijs- kwaliteit correct resto . ik geef minder punten voor de sfeer . De muziek,staat zo stil dat je moet fluisteren. jammer want muziek kan heel veel sfeer brengen. ook bij het ontbijt ontbreekt wat passende muziek. Voor de rest ok.


8.7
Gemiddelde
Bruno Ferreira
3 oktober 2016
Good service in NL!
This was one of the best services I had in The Netherlands (in general, the service in The Netherlands is very bad compared to other countries). Manuel, our waiter, was just very efficient and gentle! We were impressed. The food was very good (although a bit pricey). We recommend trying a coffee with Dutch "delicatessen" in the end.


3.7
Gemiddelde
Aimée
30 mei 2016
Tijd voor asperges??
Voor afgelopen weekend was ons plan om asperges te gaan eten. Na kort onderzoek kwamen we op restaurant JOOST uit. Als je naar de website van JOOST gaat, verschijnt er een pop-up-bericht: "tijd voor asperges" inclusief een button: "reserveer hier". Aldus geschiedde. In de menukaart zat een aparte inlegger met het aspergemenu. We besloten welke variant de voorkeur had en welke wijn we erbij zouden bestellen. Toen kwam de mededeling: "de asperges zijn op". ..... We vonden dit vrij belachelijk. Zeker als je er zo veel reclame voor maakt. Hoe kan je dan, op zaterdagavond nota bene, geen asperges hebben? We zijn daarom weggegaan (en hebben bij A La Ferme in de Pijp heerlijke asperges gegeten!) Ik was zeker niet van plan om een review te schrijven, aangezien ik slechts 10 minuten in de zaak ben geweest en niks over de kwaliteit van het voedsel kan zeggen etc. Maar zojuist ontving ik een e-mail van JOOST getiteld: "bedankt voor uw bezoek" met hetzelfde TIJD VOOR ASPERGES plaatje als opener en de vraag of ik een review wil schrijven. Nou, vooruit dan maar... (En ja, ik begrijp dat het een automatische e-mail is, maar ik vind het slordig, zoals het ook behoorlijk slordig is om ons op die manier te ontvangen en weer te laten vertrekken.)


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.