Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kerkplein 5, Alkmaar52.632990404.74436570Grand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
spare-ribs om je vingers bij af te likken

keuken:

Grand Café

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Grand-Café & Restaurant Granada bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Grand-Café & Restaurant Granada8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Nico
17 februari 2017
oesters en tapas eten
Eerst lekker oesters gegeten daarna tapas, was prima eten en ruim voldoende. Het was druk maar bediening kwam met regelmaat (niet storend) vragen of alles naar wens was. Gaan volgende keer iets eerder aanschuiven om meer oesters te kunnen proeven. (aanrader, mits je er van houdt !)


5.6
Gemiddelde
Jan
9 februari 2017
Had beter verwacht/gekund
Vooraf info over het restaurant deed vermoeden dat er kwaliteit en sfeer hoog zouden scoren. Onze gereserveerde tafel was aan het raam dichtbij een houten kolom met erop een heel grote prachtige blauwe vaas. Toen ik ging zitten kwam ik tegen de kolom die vervaarlijk wankelde. Gelukkig bleef de vaas nog net staan. Tafel en stoelen verzet en toen was dat gevaar geweken. Andere eters die het zagen gebeuren schrokken heftig. Het voorgerecht werd gepresenteerd in een heel diepe kom en probeer daarin maar je sla wat fijner te krijgen. Leeg kieperen op het platte bordje eronder was de oplossing maar de tonijn werd daar niet warmer van, deze was al kouder dan lauw. Zo verging het mij ook met het konijn, niet warm, tussen koud en lauw en was helaas ook aardig droog. De carpaccio en zeebaars op het bordje van mijn vrouw waren goed. De patat was op het platte schaaltje in mum van tijd niet meer goed op temperatuur. Ook de plek bij het raam was ook verre van warm. De grote tochtrol verhinderde onvoldoende de binnenkomende koude wind. Het toetje was wel goed maar de vloeiende chocola was minimaal. Al met al was het gebodene niet in verhouding tot de prijs, jammer dat onze droom zo'n verloop had.


9.6
Gemiddelde
Marco
9 februari 2017
Heerlijkste Spare-Ribs & perfecte service
Wij gaan niet vaak uit eten, maar als we gaan dan staat Granada bovenaan het lijstje. De service was perfect. Kon niet beter. Favoriet in onze hele familie zijn de spare-ribs. Heerlijk zacht vlees dat zo van het bot glijdt. Als ik er nu aan denk loopt het water in de mond en ga ik graag vanavond weer heen! Een echte aanrader!!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.