Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Helmweg 9, Groote Keeten52.861540304.71672990EuropeesInternationaalPannenkoeken

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Ongedwongen, romantisch diner voor twee, familiair, van toerist tot zakenman, diversiteit aan vis/vlees/vegetarisch, voor de kleine en grote eter, van klein tot groot gezelschap, van eenvoudig tot exclusief! In de stijlvol ingerichte serre kunt u bij ons terecht voor een klein hapje of een uitgebreid diner.

Kinderen zijn natuurlijk van harte welkom in het restaurant om lekker te ravotten in de binnenjungle, buitenspeeltuin of om gewoon lekker een gerechtje te eten!

Keukens:

Europees, Internationaal, Pannenkoeken

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2011

Aangesloten bij

Kindvriendelijk

kinderstoeltje, speeltuin 

 Reviews over Restaurant Brekers8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


4.3
Gemiddelde
Ron
21 juli 2017
Geen heerlijke avond
Gemengde gevoelens


1.0
Gemiddelde
Saskia
16 juli 2017
Zeer ongastvrij..
Bijna 3 kwartier gewacht op een menukaart en/of een drankje, beide niet ontvangen daarom zijn wij weg gegaan. We konden het ook niet eens aangeven, want geen van de 3 serveersters is ook maar in de buurt geweest van onze tafel.


6.0
Gemiddelde
Jos
12 juli 2017
Bediening zeer amateuristisch
Voor verjaardag (65) wezen eten met 9 personen. We hadden een ovale tafel waar vlaggetjes boven hingen en in de mand die op tafel stond ( had hier om gevraagd) top! Wel jammer dat er verder niks stond, geen glazen bestek of servetten. Bij eerste bestelling drinken ging het al fout, wordt hersteld gelukkig, serveerster 2 komt het brengen maar is zeer onhandig met alles op tafel zetten. Eten wordt opgenomen door serveerster 1 dit gaat goed, eten wordt gebracht, maar niemand heeft bestek, duurt ook even voor bestek komt( eten staat af te koelen). Iedereen kan eten: servet nodig, niet aanwezig, serveerster aangesproken en die komt servetten brengen wel 3 stuks voor 9 man!!!! Met dessert gaat het helemaal fout, er zou dessert op opgemaakt bord worden gebracht, maar helaas, het wordt los op tafel gedropt en de lekkernijen die erbij hoorden lagen op een koffieschoteltje! Later komt serveerster 1 met het versierde bord, ( leeg ) ja daar hoorde eigenlijk alles op te liggen. Het eten zelf was prima! Maar de bediening??? Zeer amateuristisch sommigen zelfs snauwerig en zeker niet klantvriendelijk!!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.