Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Helmweg 9, Groote Keeten52.861540304.71672990EuropeesInternationaalPannenkoeken

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Ongedwongen, romantisch diner voor twee, familiair, van toerist tot zakenman, diversiteit aan vis/vlees/vegetarisch, voor de kleine en grote eter, van klein tot groot gezelschap, van eenvoudig tot exclusief! In de stijlvol ingerichte serre kunt u bij ons terecht voor een klein hapje of een uitgebreid diner.

Kinderen zijn natuurlijk van harte welkom in het restaurant om lekker te ravotten in de binnenjungle, buitenspeeltuin of om gewoon lekker een gerechtje te eten!

Keukens:

Europees, Internationaal, Pannenkoeken

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2011

Aangesloten bij

Kindvriendelijk

kinderstoeltje, speeltuin 

 Reviews over Restaurant Brekers8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.0
Gemiddelde
Denise
22 mei 2017
goed
Vorige jaar heerlijk gegeten. Gisteren was het eten iets onder de maat varkshaas was taai en gamba ' s waren anders dan normaal.. maar voor de rest hebben wij prima gegeten! Volgende keer weer beter


7.0
Gemiddelde
Madeleine
17 mei 2017
Tegenvaller
Afgelopen zaterdag avond waren mijn man en ik uit eten bij Brekers. Het was behoorlijk druk in de serre , veel tafels bezet vanwege een feestje. De menukaart kregen we snel, maar het duurde erg lang voordat de bestelling werd opgenomen. We moesten lang op onze Cava wachten, kregen 2x wijn geserveerd die niet voor ons bedoelt was. Toen uiteindelijk na 50 minuten wachten al het voorgerecht kwam, ipv van de broodzak waar wij op zaten te wachten. Slordig ! en geen excuses of uitleg... heel jammer, maar voor ons zeker een flinke tegenvaller. En dat zijn we echt niet van ze gewend, want we komen hier regelmatig eten.


5.6
Gemiddelde
Dave
15 mei 2017
Slechte service aan alle kanten
Online gereserveerd incl. kinderstoel. Bij aankomst reservering niet bekend en er was geen kinderstoel beschikbaar. Ik heb er in totaal 6 geteld. Beetje weinig als je je op kinderen/gezinnen richt. Bediening ging meerdere malen op zoek naar stoel, maar kwamen niet meer terug. Wij zijn weggegaan, want onze zoon kan niet echt stil zitten en al helemaal niet op een gewone stoel. Dan zitten wij ook niet lekker rustig. Bediening haalde bestellingen bij andere tafels door elkaar heen en moesten van alles weer omwisselen. Een kennis die er dezelfde avond was heeft tijdens zijn diner maar twee biertjes gedronken, maar had erge dorst. Jammer allemaal


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.