Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Dorpsstraat 22, Hendrik-Ido-Ambacht51.850003404.62745780Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Veelvoud en diversiteit aan gerechten, een sfeervolle locatie en een hoog serviceniveau!

keuken:

Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2011

 Reviews over Restaurant De Heeren van Ambacht8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


2.3
Gemiddelde
Sjoerd
28 mei 2017
Helaas geen tweede keer
Wij hadden via Couvert gereserveerd, waarbij we hadden aangegeven dat er 1 persoon zoutarm wilde eten. Eenmaal in het restaurant hebben wij gekozen voor het vier gangen verassingsmenu voor 42,50, waarbij we weer hebben aangegeven dat 1 persoon zoutarm moest eten. Daarnaast wilde 1 persoon graag een vegetarisch verassingsmenu. De eerste ronde kwam op tafel waarbij vier keer een kalfs vitello tonato met sla werd geserveerd.Maar we hadden vegetarisch en zoutarm eten besteld? Ooh ja, sorry we nemen twee gerechte terug. Het gerecht was vervolgens niet bijzonder en vooral droog. Het tussengerecht zou een op de huid gebakken dorade filet zijn, waarbij de kok alle filets niet had gezouten..Maar we hadden toch maar 1 persoon die zoutarm moest eten? Ooh ja en vegetarisch is dus ook geen vis.. Weer een gerecht terug..De dorade filet was inderdaad gegrild, maar aan 1 zijde..De huid van de vis lag als een vacuumlaagje over de risotto. Vervolgens zou het hoofdgerecht komen. Hierbij aangegeven dat de frietjes die eventueel het gerecht zouden. worden geserveerd, niet met zout moesten worden bestrooid.De serveerster vertelde ons dat de frietjes altijd zonder zout werden geserveerd. Helaas..Weer niet gelukt. vervolgens bleek het kalfsvlees taai te zijn en de hollandaise saus geschift te zijn..Nadat we dit weer hadden aangegeven, hoopten we dat het nagerecht wel zou slagen. Dit bleek een plank van ondermeer diverse soorten ijs en macrones te zijn. De macarones waren slof en smaakloos. De ijs was niet spannend, maar daar kon ook niet veel aan fout worden gedaan. Al met al een grote teleurstelling, waarbij we op geen enkele wijze zijn gecompenseerd voor matige gerechten die ons zijn voorgezet. Voor ons zeker geen tweede keer!!


8.0
Gemiddelde
Jaco
20 mei 2017
Verbeterd
Ik was al 1-2 jaar niet meer geweest, vond de prijs/kwaliteitverhouding en de sfeer niet best, oav vrienden weer eens geprobeerd, aangezien er een nieuwe eigenaar/bedrijfsleider zou zijn. Moet eerlijk zeggen dat we prima gegeten hebben en een leuke avond hebben gehad. Ik ga er aankomende zomer zeker weer op het terras eten.


7.0
Gemiddelde
Piet
12 mei 2017
asperges
de ontvangst was vriendelijk, omdat ik jarig was bood men ons een heerlijke gratis prosecco. het hoofdgerecht bestond uit asperges met zalm en hollandaise saus, asperges iets te hard,zalm heerlijk, maar de saus verprutst het hele gerecht door haar zurigheid, heel jammer. de bijgeschonken Pinot Blanc smaakte heerlijk. tenslotte de whisky-koffie en koffie-dom waren voortreffelijk.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.