Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Bruggestraat 47, Harderwijk52.350359105.61789470BistroFrans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
We zijn gevestigd in het historische centrum van Harderwijk op loopafstand van de Grote Markt, het oude Gemeentehuis, het Stadsstrand en de Boulevard.

Eenmaal bij ons waant u zich in cosmopolitisch Parijs: kroonluchters, terras buiten, lange banken binnen, jazz & lounge, mooie wijnen en klassiek Franse bistrogerechten met onze culinaire twist.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten voor wining & dining op ons terras, in de open veranda of aan de bar, voor een diner bij kaarslicht in ons restaurant of een gezellige avond in onze wijnbar.

Keukens:

Bistro, Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

sommelier:

Bertus van de Ridder

gastheer/vrouw:

Bertus van de Ridder

Aangesloten bij


 Reviews over Bistro - Wijnbar Klein Parijs8.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Harald
16 april 2017
Wat een super avond!!!
Wat een verrassing dit restaurant! Op basis van overige recensies geweest, maar super! We begonnen met bubbels. Hierbij adviseerde ze oesters. Nu houden we erg van oesters, maar na de verse Franse oesters vallen ze hier vaak tegen. Deze niet: echte Franse oesters op Franse manier bereid. Wat een genot, zeker samen met de bubbels. GeĆÆnspireerd hebben we gekozen voor de vier gangen verrassingsmenu. Hierbij ook wijn arregement, die gelukkig ook in halve glazen kon. Elk gerecht was een smaak sensatie en de combinatie met de wijn was subliem. De combinatie zorgde voor steeds veranderende smaak, wat een smaak reis. Omdat er iets mis was gegaan met het starten van het dessert, kregen we nog een kaasplank aangeboden als extra tussen gerecht. Aan tafel vers gesneden een ook hier: wat een pallet aan smaken. De gastvrijheid van de eigenaren was super en de bediening was ook erg goed. Je merkte dat zij ook genoten om dit zo mooie gerechten te mogen serveren. De locatie is top en we hebben voor ons gevoel een avond vakantie gehad. De drie uur is voorbij gevlogen. We komen hier absoluut terug, dit was genieten.


8.3
Gemiddelde
Esther
10 april 2017
Heerlijk verwend met het verrassingsmenu
Precies wat je verwacht van een avond uit eten. Persoonlijk en goede service


10.0
Gemiddelde
Fred
6 april 2017
Lekker en gezellig
Super!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.