Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Daam Fockemalaan 10, Amersfoort52.141299105.35350270

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Het restaurant van Leerhotel Het Klooster is misschien wel één van de best bewaarde geheimen tussen Amersfoort en Utrecht.

Met uitzicht op de omsloten kloostertuin staan de tafels voorzien van glanzend servies en wit linnen voor u klaar. De menukaart biedt genoeg herkenning als ook verrassing om er voor iedereen een bijzondere middag of avond van te maken. En onze studenten zullen er alles aan doen om het u naar de zin te maken.
Sfeervol restaurant voor lunch en diner

Zes dagen in de week biedt ons restaurant een uitgebreide kaart voor lunch en diner. Op werkdagen kunt u de lunch gemakkelijk combineren met een werkoverleg of vergadering. Voor het diner heeft u de keuze uit een driegangenmenu, dat elk seizoen wordt aangepast, of eten à la carte. De bijzondere locatie, goede keuken en ongedwongen sfeer bieden u alles wat u nodig heeft voor een heerlijk avondje uit.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Leerhotel Het Klooster bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Leerhotel Het Klooster8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.6
Gemiddelde
AML
26 februari 2017
Alleen
We waren de enige eters. Later kwamen er nog 2 stellen bij, waarvan er een vlak naast ons werd gezet. Te dichtbij. Dat was niet nodig. Eten en bediening goed, wel veel heen en weer geloop.


7.3
Gemiddelde
J.C.
25 februari 2017
Leerhotel maakt zijn naam waar in het resaturant.
Het eten was erg goed. Wie stelt de kaart samen en maakt de keuze voor de menu's? Dat zou ook een leerling kunnen zijn, maar zie je niet en vind ik interessant om te weten. De jonge mensen werden goed begeleid bij het serveren, het duurt daardoor wel iets langer, dan in een professioneel restaurant.


8.0
Gemiddelde
Niels
25 februari 2017
Heerlijk gegeten
Heerlijk gegeten, prachtige omgeving, enthousiaste bediening. Leuke avond gehad, dank!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.