Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Daam Fockemalaan 10, Amersfoort52.141299105.35350270

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Het restaurant van Leerhotel Het Klooster is misschien wel één van de best bewaarde geheimen tussen Amersfoort en Utrecht.

Met uitzicht op de omsloten kloostertuin staan de tafels voorzien van glanzend servies en wit linnen voor u klaar. De menukaart biedt genoeg herkenning als ook verrassing om er voor iedereen een bijzondere middag of avond van te maken. En onze studenten zullen er alles aan doen om het u naar de zin te maken.
Sfeervol restaurant voor lunch en diner

Zes dagen in de week biedt ons restaurant een uitgebreide kaart voor lunch en diner. Op werkdagen kunt u de lunch gemakkelijk combineren met een werkoverleg of vergadering. Voor het diner heeft u de keuze uit een driegangenmenu, dat elk seizoen wordt aangepast, of eten à la carte. De bijzondere locatie, goede keuken en ongedwongen sfeer bieden u alles wat u nodig heeft voor een heerlijk avondje uit.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Leerhotel Het Klooster bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Leerhotel Het Klooster8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Mathieu
17 januari 2017
Goed eten voor zeer nette prijs
Gezellig en prima culinair eten voor leuke schappelijke prijs


10.0
Gemiddelde
Marianne
15 januari 2017
Byzonder heerlijke gegeten
Ik kan dit restaurant van harte aanbevelen, juist omdat het een restaurant van leerhotel is, wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Zeer kwalitatief mooie ingrediënten worden gebruikt, de borden wordt met uiterste zorg opgemaakt. Natuurlijk kan er iets mis gaan bij de bediening maar daar is de prijs ook na, je krijgt veel meer kwaliteit dan de prijs die je betaald!


9.0
Gemiddelde
Anne Marie Huitema
11 januari 2017
Alles perfect!
Wij, mijn gasten(10 vrouwen) en Ik hebben genoten van de voortreffelijke lunch, die de leerlingen van het Leerhotel bereid en opgediend hebben. Onze complimenten.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.