Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Daam Fockemalaan 10, Amersfoort52.141299105.35350270

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Het restaurant van Leerhotel Het Klooster is misschien wel één van de best bewaarde geheimen tussen Amersfoort en Utrecht.

Met uitzicht op de omsloten kloostertuin staan de tafels voorzien van glanzend servies en wit linnen voor u klaar. De menukaart biedt genoeg herkenning als ook verrassing om er voor iedereen een bijzondere middag of avond van te maken. En onze studenten zullen er alles aan doen om het u naar de zin te maken.
Sfeervol restaurant voor lunch en diner

Zes dagen in de week biedt ons restaurant een uitgebreide kaart voor lunch en diner. Op werkdagen kunt u de lunch gemakkelijk combineren met een werkoverleg of vergadering. Voor het diner heeft u de keuze uit een driegangenmenu, dat elk seizoen wordt aangepast, of eten à la carte. De bijzondere locatie, goede keuken en ongedwongen sfeer bieden u alles wat u nodig heeft voor een heerlijk avondje uit.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Leerhotel Het Klooster bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Leerhotel Het Klooster8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.6
Gemiddelde
Henric
11 juli 2017
Wat een heerlijke lunch!!
Een erg mooie locatie!! Heerlijk rustig!! Zeer nette bediening!! Zeer luxe eten!! Fantastisch!!


9.3
Gemiddelde
Henriëtte
10 juli 2017
Heerlijke BBQ
Wij hebben heerlijk gebarbecued bij Leerhotel Het Klooster. Ontspannen sfeer, zeer vriendelijke medewerkers, uitstekende gerechten en alles met een lach en een vleugje humor geserveerd.Complimenten. wij komen zeker terug.


4.0
Gemiddelde
Johan
7 juli 2017
vegetarisch eten onder de maat
Beste mensen, Afgelopen woensdag 5 juli heb ik met een groep mannen bij jullie gegeten. Het betrof een bb en ik was vooraf aangemeld als vegetarier,. Om 18.00 uur aan tafel en na veel aandringen/vragen kreeg ik om 18.30 te horen dat de keuken ervan wist dat er twee vegetariërs waren aangemeld. Om 18.40 kwam ik er acheter dat ik een groentespies kon ophalen met enkele stukjes groente erop geprikt. Om 19.10 kon ik een tweede groetespies ophalen met als extra enkele stukjes biet erbij. Inclusief sladebuffet (geen vervanging voor de salade met vlees) bedraagt de prijs 25 euro. Wat mij betreft een grote aanfluiting.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.