Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Daam Fockemalaan 10, Amersfoort52.141299105.35350270

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Het restaurant van Leerhotel Het Klooster is misschien wel één van de best bewaarde geheimen tussen Amersfoort en Utrecht.

Met uitzicht op de omsloten kloostertuin staan de tafels voorzien van glanzend servies en wit linnen voor u klaar. De menukaart biedt genoeg herkenning als ook verrassing om er voor iedereen een bijzondere middag of avond van te maken. En onze studenten zullen er alles aan doen om het u naar de zin te maken.
Sfeervol restaurant voor lunch en diner

Zes dagen in de week biedt ons restaurant een uitgebreide kaart voor lunch en diner. Op werkdagen kunt u de lunch gemakkelijk combineren met een werkoverleg of vergadering. Voor het diner heeft u de keuze uit een driegangenmenu, dat elk seizoen wordt aangepast, of eten à la carte. De bijzondere locatie, goede keuken en ongedwongen sfeer bieden u alles wat u nodig heeft voor een heerlijk avondje uit.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Leerhotel Het Klooster bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Leerhotel Het Klooster8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
eugenie
23 oktober 2016
Weer heerlijk gegeten bij het Leerhotel
Heerlijk eten, heerlijke wijn, super service.Het was weer genieten en dat voor een hele goede prijs.


7.7
Gemiddelde
moos
23 oktober 2016
sfeervol nachtje weg
hotel is trendy, sfeervol, alles prima alleen werd er door de gerant tegen de bediende studenten hardop over "de sociale deal" klanten gesproken (en niet positief) en hadden ze duidelijk de opdracht deze klanten wel heel minimale glazen in te schenken. Broodje vooraf kon er ook niet af. Als het de bedoeling is dat de SD klanten terug komen...anders aanpakken


9.3
Gemiddelde
Katy
20 oktober 2016
Gezellige avond
Ondanks een zeer grote diner groep, elders in het gebouw, werden wij Vlot en vriendelijk bediend! Het mooi uitgeserveerde drie gangen keuze diner was als steeds voortreffelijk van smaak. Onze gasten kenden de ambiance niet en waren er zeer door verrast. Zij zouden hier met plezier nog eens terugkomen. De steeds gunstige prijs voor leden van leef3.nu viel dit keer dubbel mee, dankzij een actieprijs. Bedankt!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland