Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Daam Fockemalaan 10, Amersfoort52.141299105.35350270

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Het restaurant van Leerhotel Het Klooster is misschien wel één van de best bewaarde geheimen tussen Amersfoort en Utrecht.

Met uitzicht op de omsloten kloostertuin staan de tafels voorzien van glanzend servies en wit linnen voor u klaar. De menukaart biedt genoeg herkenning als ook verrassing om er voor iedereen een bijzondere middag of avond van te maken. En onze studenten zullen er alles aan doen om het u naar de zin te maken.
Sfeervol restaurant voor lunch en diner

Zes dagen in de week biedt ons restaurant een uitgebreide kaart voor lunch en diner. Op werkdagen kunt u de lunch gemakkelijk combineren met een werkoverleg of vergadering. Voor het diner heeft u de keuze uit een driegangenmenu, dat elk seizoen wordt aangepast, of eten à la carte. De bijzondere locatie, goede keuken en ongedwongen sfeer bieden u alles wat u nodig heeft voor een heerlijk avondje uit.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Leerhotel Het Klooster bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen.



 



Reviews over Leerhotel Het Klooster



8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Yvonne
25 september 2016
Heerlijk gegeten en ontzettend vriendelijke bediening.
Wij hebben erg lekker gegeten, kwaliteit/prijsverhouding = voortreffelijk. Prettige sfeer en ontzettend vriendelijke bediening.


9.0
Gemiddelde
Jan
25 september 2016
Geweldig
We hebben een erg leuke avond gehad met heerlijk eten en fijn personeel !! We komen zeker nog een keer terug !


8.0
Gemiddelde
Quirinus X. Heim
22 september 2016
'Heerlijk uit eten bij het Leerhotel'
Sinds 2007 het jaar dat het Leerhotel werd geopend kom ik er regelmatig. Vanuit mijn werk heb ik als contactpersoon regelmatig zalen met catering en of diners geboekt. Tot aan een Personeelsuitje toe. Ook privé heb ik door de jaren heen vaak in het restaurant gedineerd dat was of in de binnentuin of daadwerkelijk binnen. Het etentje was ook dit keer weer fantastisch. Vanaf amuse, via voorgerecht naar hoofdgerecht en het dessert het was uitmuntend. De bediening was goed, maar af en toe vergat men dingen. We nemen in beschouwing dat het hier om leerlingen gaat. Voorbeeld: het gevraagde water kwam pas na 2 x extra aangeven dat erom was gevraagd op tafel. De mogelijkheid die werd geboden om ons als gezelschap na borrelen en voorgerecht te verplaatsen naar binnen omdat het buiten op de binnenplaats wat frisser werd vonden wij een flexibele houding en gaf ons het gevoel dat we daadwerkelijk in de watten werden gelegd. Een minpuntje vind ik wel dat de prijs die werd gerekend voor de fles Pinot Noir nml € 42,50 naar onze beleving echt te hoog was, terwijl de smaak ervan niet super exclusief was doch meer in de middenmoot kon worden geplaatst. Maar ja over smaak valt niet te twisten toch?! Over het algemeen genomen...zeg ik mede namens mijn gasten. Heel goed en ga op deze voet voort. Alles wat hierboven is geschreven is als opbouwende kritiek bedoeld.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!





Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland