Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Brink 50, Deventer52.251061906.15979060EuropeesSushi

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Zowel Franse als Aziatische gerechten sieren hier de kaart. Bijzonder is de Oosterse bar, waar er voor je neus verse sushi wordt bereid.

Keukens:

Europees, Sushi

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Divers

Bezorgen mogelijk  Bestel via thuisbezorgd

terras

 

 Reviews over Club Restaurant Moskou8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Sandra
8 december 2016
De SUSHI is hier meer dan fantastisch!!
Voor heerlijk vers gemaakte sushi moet je echt naar Moskou... Als wij sushi willen eten gaan wij in ieder geval anders met naar toe!


5.3
Gemiddelde
Ronald
5 december 2016
Proof of the pudding...
Het belang van goede service werd weer eens pijnlijk duidelijk na ons eerste bezoekje aan Moskou. Het etablissement was op voorhand warm aanbevolen vanwege de ambiance en de diversiteit en kwaliteit van de kaart. En die verwachting komt redelijk uit. Waar het Moskou aan ontbreekt is gepassioneerde en vakbekwame bediening. Het gastheerschap laat duidelijk te wensen over, getuige de gebrekkige kennis van de (wijn)kaart van het bedienend personeel, het weinig oog houden op het tussentijds bijschenken van de wijn en het vergeten van het opdienen/uitserveren van de side-dishes. Wat dan resteert is een rekening die niet meer in verhouding staat tot de beleving. The proof of the pudding ligt bij Moskou in het gebrek aan Passion.


7.0
Gemiddelde
Sandra
30 november 2016
Diner
Moskou, een fijn en kwalitatief goed restaurant om heen te gaan. Laatst voor de derde keer op rij heen gegaan en de verwachtingen waren weer hoog. We zaten voor het eerst boven. Echter was het dit keer erg fris, iets met verarming wat het niet (goed) deed. Gelukkig konden we ergens anders zitten, maar het was niet erg comfortabel. Het eten was lekker en goed als altijd, maar ook dit was niet echt warm meer. Naar ons idee was het te druk voor aantal bediening, wijn bijschenken duurde iets langer dan normaal, zo ook het hoofdgerecht. We gaan er van uit dat het de volgende keer weer helemaal top is!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.