Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Krommestraat 45, Amersfoort52.156554405.38831800ArabischTapas

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant Habibi is een nieuw restaurant dat gerechten uit de Arabische wereld serveert. De gerechten hebben hun oorsprong uit een rijke culinaire historie, die door Habibi terug naar het heden worden gebracht. Habibi is gevestigd in de historische binnenstad van Amersfoort. Zoals het de Arabische keuken betaamt, kunt u bij Habibi genieten van bijzondere smaken, geuren en rijke kleuren. De gerechten zijn met zorg samengesteld en worden geserveerd in een loungeomgeving. De sfeer ademt duizend-en-één nacht uit met een hedendaagse, moderne twist. Een uitnodiging voor een ontspannen avond!

Keukens:

Arabisch, Tapas

Prijzen:

VHN: € 30,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

maart 2010

 Reviews over Restaurant Habibi8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Anne
22 april 2017
Heerlijk!
Super gegeten en aardige meiden in de bediening! We hebben niet lang hoeven wachten en de gerechten oogden en proefden zeker vers. Vooral de briouts met rozenwater vond ik erg lekker. Ik hoop gauw terug te komen. Eén ding vond ik wel jammer, we zaten nogal dicht op onze buren waardoor we elkaars gesprekken bijna letterlijk konden volgen.


7.6
Gemiddelde
Marieke
18 april 2017
Heerlijke arabische proeverij
Heerlijke proeverij met arabische hapjes! We hebben ervan genoten. Wel is er erg weinig personeel en hebben die moeite om alles goed af te handelen, soms lang wachten en er gaat in de haast wel eens wat mis..


9.3
Gemiddelde
Heidi
17 april 2017
Eten bij Habibi is een feestje!
Eten bij Habibi is een feestje! Ik heb er nu een keer of zes gegeten en iedere keer is het even lekker. De vegetarische gerechten doen op geen enkele manier onder voor de vleesgerechten. De bediening is heel goed en je voelt je welkom. Ik hoop er nog vaak te eten.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.