Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Krommestraat 45, Amersfoort52.156554405.38831800ArabischTapas

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant Habibi is een nieuw restaurant dat gerechten uit de Arabische wereld serveert. De gerechten hebben hun oorsprong uit een rijke culinaire historie, die door Habibi terug naar het heden worden gebracht. Habibi is gevestigd in de historische binnenstad van Amersfoort. Zoals het de Arabische keuken betaamt, kunt u bij Habibi genieten van bijzondere smaken, geuren en rijke kleuren. De gerechten zijn met zorg samengesteld en worden geserveerd in een loungeomgeving. De sfeer ademt duizend-en-één nacht uit met een hedendaagse, moderne twist. Een uitnodiging voor een ontspannen avond!

Keukens:

Arabisch, Tapas

Prijzen:

VHN: € 30,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

maart 2010

 Reviews over Restaurant Habibi8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.0
Gemiddelde
Annette
23 juni 2017
Lekker eten
Het restaurant was goed op weg om een arabische sfeer uit te stralen, maar dit kon nog wel verder doorgevoerd worden. Het eten was lekker, niet heel speciaal maar lekker. De bediening was matig. 1dame, ik denk de manager of (mede)eigenaar was doortastend en goed, maar boven, waae wij zaten waren twee jonge meisjes, onprofessioneel gekleed, en zeer dromerig. Zij letten totaal niet op of de gasten misschien nog iets nodig hadden, en het bestek kwam bij elke gang pas na het serveren. Hier zou het restaurant zich absoluut nog in kunnen verbeteren. We hebben zeker een leuke avond gehad.


10.0
Gemiddelde
Hill
22 juni 2017
Een feestje
Wij hebben fantastisch gegeten en veel verschillende voorgerechtjes en hoofdgerechtjes uitgezocht. Ik kijk al uit naar de volgende keer. Geef dit adres door aan vrienden. Bedankt voor de vriendelijke bediening en heerlijk eten.


7.6
Gemiddelde
C
21 juni 2017
was een heerlijke avond, lekker gegeten.
Leuke sfeer, goeie bediening, lekker eten.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.