Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Houttil 34, Alkmaar52.631613104.75004540Grand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
“SAMEN” is een eigentijds sfeervol warm Grand Café met natuurlijke tinten en veel hout en is gevestigd aan het Waagplein (Houttil 34). Een ambiance waar iedereen zich prettig zal voelen. In dit Grand Café kun je overdag al terecht voor een kop koffie met een krantje, ontbijt of lunch. De ideale locatie voor een time out van het shoppen in de gezellige binnenstad van Alkmaar.

’s Avonds kan je hier gezellig doch stijlvol dineren. De keukenbrigade maakt gebruik van dagverse producten en daarmee worden lekkere en verrassende gerechten bereid. Het weekeinde gezellig borrelen, bijkletsen en eventueel de voetjes van de vloer tijdens “Swinging SAMEN”

SAMEN beschikt over twee etages, omdat het in het verleden drie panden zijn, die werden samengevoegd. Hierdoor zijn er meerdere ruimten ontstaan, met ieder zijn eigen mogelijkheden, denk b.v. aan: (bedrijfs)borrels, vergaderingen of het vieren van een verjaardagsfeestje. Tevens is de unieke situatie ontstaan dat zowel Heineken als Grolsch van de tap zijn te verkrijgen.

keuken:

Grand Café

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

augustus 2010
Klik hier indien u eigenaar of manager van Grand Café Samen bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Grand Café Samen7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.7
Gemiddelde
Ruud en Arjen
20 september 2016
Lunch
We hebben lekker in t zonnetje buiten gezeten en konden alle drukte van de kaasdragers volgen! De lunch was lekker, maar van "13 in een dozijn" We komen zeker terug om wat anders te proeven!


8.7
Gemiddelde
Elisa
7 september 2016
Top
Zoals altijd weer top


6.7
Gemiddelde
Manin
24 augustus 2016
gezellig
Het eten was heerlijk, de sfeer is prima. Alleen liep er naar ons idee wat te kort aan personeel rond. Onze glazen stonden een paar keer vrij lang leeg, zonder dat er iemand langs kwam. En zo nog een paar keer lang moeten wachten op brood, dessert kaart. (maar wellicht was er een zieke???)


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland