Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Houttil 34, Alkmaar52.631613104.75004540Grand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
“SAMEN” is een eigentijds sfeervol warm Grand Café met natuurlijke tinten en veel hout en is gevestigd aan het Waagplein (Houttil 34). Een ambiance waar iedereen zich prettig zal voelen. In dit Grand Café kun je overdag al terecht voor een kop koffie met een krantje, ontbijt of lunch. De ideale locatie voor een time out van het shoppen in de gezellige binnenstad van Alkmaar.

’s Avonds kan je hier gezellig doch stijlvol dineren. De keukenbrigade maakt gebruik van dagverse producten en daarmee worden lekkere en verrassende gerechten bereid. Het weekeinde gezellig borrelen, bijkletsen en eventueel de voetjes van de vloer tijdens “Swinging SAMEN”

SAMEN beschikt over twee etages, omdat het in het verleden drie panden zijn, die werden samengevoegd. Hierdoor zijn er meerdere ruimten ontstaan, met ieder zijn eigen mogelijkheden, denk b.v. aan: (bedrijfs)borrels, vergaderingen of het vieren van een verjaardagsfeestje. Tevens is de unieke situatie ontstaan dat zowel Heineken als Grolsch van de tap zijn te verkrijgen.

keuken:

Grand Café

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

augustus 2010
Klik hier indien u eigenaar of manager van Grand Café Samen bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Grand Café Samen8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Jacqueline
3 december 2016
Gezellig dineren bij Samen
Heerlijk eten met mooie wijnen en een gezellige sfeer en top bediening!Prijs kwaliteit verhouding is heel goed Bedankt voor een gezellige avond!!


8.0
Gemiddelde
Duin-Jacobsen
2 december 2016
restaurant Samen in Alkmaar. lekker en gezellig
Vriendelijke ontvangst goede service. Eten was lekker en ruim voldoende. Hadden het wild menu. Een aanrader en voor een schappelijke prijs.


8.6
Gemiddelde
Ernst
13 november 2016
Zaterdag 12-11=2016
Hallo, wij hebben Zaterdagavond met z,n 5en bij jullie gegeten en het was erg lekker. Ik vond de muziek echt helemaal uit de kunst, echt de lounge muziek paste precies bij het tijdstip en werkte sfeer verhogend. Ik heb daar ontzettend van genoten. Ik vind sowieso jullie zaak Top en drink graag koffie bij jullie omdat die perfect is wat mij betreft. met vriendelijke groet, Ernst Bankert


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.