Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Wilhelminaplein 8, Naaldwijk51.993388404.20806000Nederlands

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
In het restaurant kunt u 's avonds genieten van de ambiance en een heerlijk diner, met de lekkerste wijnen en een goede service maakt dit uw avond compleet.

Het restaurant gedeelte binnen Bij5 is opgedeeld in 2 ruimtes, maar staan wel verbonden met elkaar. De unieke ambiance is een combinatie van modern waarbij de oude elementen van de pastorie nog goed zichtbaar zijn. Er is een goede balans gevonden tussen het harde en zachte materiaalgebruik. De oude originele deuren zitten er nog in, en ook het gehele plafond is in oude staat gebleven.

keuken:

Nederlands

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo


 Reviews over Grand Café-Restaurant Bij58.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.3
Gemiddelde
Claudia
21 februari 2017
Mwha
Op zich gezellig, mooi stijlvol ingericht. In het restaurant gezeten maar vlakbij een deur die vaak open en dicht ging hierdoor onaangenaam koud. Bediening gewoon, niet bijzonder aardig of onaardig. Eten was gewoon niet goed en niet slecht gewoon gemiddeld.


7.6
Gemiddelde
Sylvia
20 februari 2017
Goede ambiance voor onze trouwdag
Heerlijk gegeten..genoeg en voortreffelijk bereid! Voor herhaling vatbaar.


1.0
Gemiddelde
Anne
19 februari 2017
Vertrokken na binnen komst
Afgelopen woensdag was ik voor het eerst in dit restaurant. Heerlijke lunch gehad, dus dacht fantastisch we hebben een nieuw adres om te dineren....Gelijk voor zaterdagavond afgesproken. Bij binnenkomst zag ik een groot gezelschap zitten aan een lange tafel ongeveer 16/18 personen, in een kleine ruimte. Er waren nog 2 tafeltjes vrij, 1 in een hoek naast de haard en de ander aan de andere kant. Het gezelschap maakte een vreselijk lawaai.... heb gevraagd of er ergens anders nog een plekje was, het antwoord was nee volgeboekt. We zijn vertrokken zonder te eten, wat een desillusie...Kan me voorstellen dat je het optimale uit je zaak wilt halen, maar op deze manier???? Had deze mensen alleen in deze kleine ruimte gezet, waarschijnlijk iets minder inkomen, maar wel positieve gasten.... Wij komen hier nooit meer, te erg.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.