Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Wilhelminaplein 8, Naaldwijk51.993388404.20806000Nederlands

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
In het restaurant kunt u 's avonds genieten van de ambiance en een heerlijk diner, met de lekkerste wijnen en een goede service maakt dit uw avond compleet.

Het restaurant gedeelte binnen Bij5 is opgedeeld in 2 ruimtes, maar staan wel verbonden met elkaar. De unieke ambiance is een combinatie van modern waarbij de oude elementen van de pastorie nog goed zichtbaar zijn. Er is een goede balans gevonden tussen het harde en zachte materiaalgebruik. De oude originele deuren zitten er nog in, en ook het gehele plafond is in oude staat gebleven.

keuken:

Nederlands

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo


 Reviews over Grand Café-Restaurant Bij58.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Georgina
26 juni 2017
Helemaal perfect! I Uitstekende bediening en gerechten
Heel fijne avond bij Bij5. Alles was gewoon goed. Met prettige bediening, verfijnde gerechten tegen prima prijs. Wel jammer dat het vaak al vroeger in de avond leeg is, dat doet enigszins afbreuk aan de sfeer.


10.0
Gemiddelde
alphons
25 juni 2017
topavond
Geweldig gegeten bij Bij Vijf ter afsluiting van een prachtig spektakel op de Tourmalet. Bekwame en vriendelijke bediening die de borrel schonk zoals het moet, met een bolle spiegel. Verder heerlijk gepicknickt en een super hoofdgerecht met leesvariaties. De kaasplank met portproeverij zorgde voor een bijzondere smaakvolle afsluiting. Een tien voor Aad en zijn brigade.


9.3
Gemiddelde
A. Smit
24 juni 2017
Bovenzaal - feestelijk diner
Bovenzaal Een perfectie locatie om met familie en vrienden van een feestelijk diner te kunnen genieten. We hadden gekozen voor een 5-gangen verrassingsmenu. Genoten hebben we van de voortreffelijke menu samenstelling. Een aanrader voor iedereen. Onze beoordeling zegt genoeg.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.