Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Kerkstraat 14, Voorburg52.067380304.36462790Italiaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Fratelli werkt met originele italiaanse producten en verse ingrediënten, gebonden aan de seizoenen. Maar Fratelli is veel meer. Fratelli is persoonlijke aandacht aan tafel, een uitgelezen wijnkeuze uit Italië, Fratelli is een ervaring!

keuken:

Italiaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Fratelli Voorburg II bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Fratelli Voorburg II7.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.7
Gemiddelde
Rick
16 oktober 2016
Top avond gehad, en lekker gegeten.
Volle bak in dit restaurant. Na even te hebben moeten wachten, kwam er een mooi plekje vrij voor twee. De wijn en Italiaanse bier was goed van smaak en temperatuur. Stokbrood vooraf met voldoende kruidenboter. Daarna Pizza Plazza en een pizza American. Beide mooi van smaak en goed bereid. Zoek je rust en stilte dan zal je het hier niet vinden. Ik noem het liever gezellig rumoerig.


8.3
Gemiddelde
Piet
20 augustus 2016
Top tent
Leuk ingericht, mooie wijn


6.3
Gemiddelde
Kris
10 juli 2016
Gillende gekte
Afgelopen woensdag hebben wij bij Fratelli 2 in Voorburg gegeten. Onze reservering was niet correct aangekomen en het restaurant was niet berekend op onze komt. Dit was gelukkig snel opgelost. Het aanvullende bericht dat wij kwamen eten voor het slagen van onze zoon is ook niet doorgekomen en hier is niks meer mee gedaan helaas. Het eten bij Fratelli is goed betaalbaar en het personeel bij Fratelli 2 vriendelijk. Helaas was de betaalbaarheid van het restaurant goed te merken, want wij hadden niet verwacht dat er een twintigtal schreeuwende kinderen aan het eten was. Zowel ons gezin als het personeel had veel last van de herrie, wat leidde tot een teleurstelling. Wij verwachtten een avondje rustig uit eten te gaan.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland