Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Lange Mare 112, Leiden52.160480304.49111670Italiaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Geniet van Italiaanse gerechten gemaakt van de beste ingrediënten in een authentieke omgeving. Fratelli werkt met originele italiaanse producten en verse ingrediënten, gebonden aan de seizoenen. Maar Fratelli is veel meer. Fratelli is persoonlijke aandacht aan tafel, een uitgelezen wijnkeuze uit Italië, Fratelli is een ervaring!

keuken:

Italiaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

januari 2010

terras

 

 Reviews over Restaurant Fratelli8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
ARJAN
24 april 2017
(H)EERLIJK ITALIAANS ETEN
HEERLIJK GEGETEN. ECHTE ITALIAAN MET DE OORSPRONKELIJKE ITALIAANSE SMAKEN EN EEN HEERLIJKE WIJNKAART. LOW-PROFILE ATMOSFEER MET EEN DITO VRIENDELIJKE BEDIENING.


7.6
Gemiddelde
Ronaldo
23 april 2017
Italiaans met Nederlandse twist
Lekker gegeten! Goed italiaans eten met nederlands tintje, zoals kruidenboter bij het brood. Service werd wel wat minder naarmate het druk werd, maar eten en drinken kwam altijd snel. Minpuntje, toen onze borden van het hoofdgerecht werden opgehaald en we nog een dessert wilden kregen we ipv de kaart de rekening voorgeschoteld.. foutje! Advies, geen Bavaria bier! Heb lieverd brand, dat past bij de ambiance van het restaurant.


7.0
Gemiddelde
Herman
22 april 2017
Twee maal Fratelli
Twee weken geleden bij Fratelli gegeten en daar vol lof vertrokken en wel zodanig dat we vrienden hebben uitgenodigd om dit te herhalen. Deze tweede keer was echter beduidend minder in die zin dat de service en de aandacht echt beter kon en de Limoncello, na een bepaald niet goedkope maaltijd, ontbrak. Jammer, dus nu maar weer even afkoelen en moed verzamelen voor een volgend bezoek.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.