Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Klokhuisplein 3, Haarlem52.381104604.63834090Brasserie

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Brasserie van Beinum is gevestigd in een van de monumentale panden aan het Klokhuisplein. Het pand was tot 1990 een deel van gelddrukkerij Joh. Enschede. Na grondige verbouwing van de Enschede panden, de Philharmonie en de Toneelschuur is het Klokhuisplein een ontmoetingsplek voor horeca en theater. Met de oude podiumvloer van de Philharmonie als ondergrond is Brasserie van Beinum de perfecte ontmoetingsplek voor voor en na de voorstelling.

De begane grond en ons zonnige terras zijn ingericht voor een kop koffie met een krantje, een lekkere lunch en goeie borrel met daarbij behorende snacks als blini’s met zalm, oesters en natuurlijk van dobben bitterballen. Op de eerste verdieping kunt u in alle rust uitgebreid lunchen d.m.v. ons maandelijks wisselend lunchmenu en ‘s avonds heerlijk dineren: a la carte of een 3 gangen concertmenu.Tijdens de maaltijd kunt genieten van het prachtige uitzicht over de Rivier Vischmarkt, Klokhuisplein en St. Bavo kerk.

keuken:

Brasserie

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2009

Divers

Bezorgen mogelijk Bestel via deliveroo

terras

 

 Reviews over Brasserie van Beinum7.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


5.0
Gemiddelde
Robbin Brouwer
25 oktober 2016
Dramatische bediening
Doordeweeks een keer wezen eten en dus gereserveerd via Couverts. Bleek niet echt nodig. Bediening was niet geïnteresseerd in bedienen. Moest zelf twee keer vragen of we nog wat mochten drinken en of ik misschien ook wat te eten mocht bestellen, want daar kwam ik natuurlijk voor. Erg vermoeiend en niet gastvrij. Eten (lamshaas) was overigens prima!


7.0
Gemiddelde
Jan
11 oktober 2016
prima eten
Zowel de lamshaas als de spareribs waren heerlijk. Prima kwaliteit voor een goede prijs De bediening was wat slordig/ongeïnteresseerd. Verbeterpunt. Van Beinum aan te bevelen!


9.0
Gemiddelde
F.J.
23 september 2016
Alsnog theatermenu
Ondanks dat het theater meldde dat wij te laat waren met het bestellen van 4 theatermenu's was men bij Van Beunum bereid dit alsnog te doen ! En toen bleek dat we bij het verkeerde theater zaten werd direct 'n taxi gebeld om ons naar 't juiste theater te brengen, helaas misten wij daardoor wel de bij het theatermenu horende kopje koffie maar we waren op tijd voor Johan Derksen & De Pioniers ! Nog belangrijk : ondanks enige haast prima gegeten in een gezellig etablissement !


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland