Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Klokhuisplein 3, Haarlem52.381104604.63834090Brasserie

toon telefoonnummer

(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Brasserie van Beinum is gevestigd in een van de monumentale panden aan het Klokhuisplein. Het pand was tot 1990 een deel van gelddrukkerij Joh. Enschede. Na grondige verbouwing van de Enschede panden, de Philharmonie en de Toneelschuur is het Klokhuisplein een ontmoetingsplek voor horeca en theater. Met de oude podiumvloer van de Philharmonie als ondergrond is Brasserie van Beinum de perfecte ontmoetingsplek voor voor en na de voorstelling.

De begane grond en ons zonnige terras zijn ingericht voor een kop koffie met een krantje, een lekkere lunch en goeie borrel met daarbij behorende snacks als blini’s met zalm, oesters en natuurlijk van dobben bitterballen. Op de eerste verdieping kunt u in alle rust uitgebreid lunchen d.m.v. ons maandelijks wisselend lunchmenu en ‘s avonds heerlijk dineren: a la carte of een 3 gangen concertmenu.Tijdens de maaltijd kunt genieten van het prachtige uitzicht over de Rivier Vischmarkt, Klokhuisplein en St. Bavo kerk.

keuken:

Brasserie

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2009

Divers

Bezorgen mogelijk  Bestel via deliveroo

terras

 

 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.