Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Klokhuisplein 3, Haarlem52.381104604.63834090Brasserie

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Brasserie van Beinum is gevestigd in een van de monumentale panden aan het Klokhuisplein. Het pand was tot 1990 een deel van gelddrukkerij Joh. Enschede. Na grondige verbouwing van de Enschede panden, de Philharmonie en de Toneelschuur is het Klokhuisplein een ontmoetingsplek voor horeca en theater. Met de oude podiumvloer van de Philharmonie als ondergrond is Brasserie van Beinum de perfecte ontmoetingsplek voor voor en na de voorstelling.

De begane grond en ons zonnige terras zijn ingericht voor een kop koffie met een krantje, een lekkere lunch en goeie borrel met daarbij behorende snacks als blini’s met zalm, oesters en natuurlijk van dobben bitterballen. Op de eerste verdieping kunt u in alle rust uitgebreid lunchen d.m.v. ons maandelijks wisselend lunchmenu en ‘s avonds heerlijk dineren: a la carte of een 3 gangen concertmenu.Tijdens de maaltijd kunt genieten van het prachtige uitzicht over de Rivier Vischmarkt, Klokhuisplein en St. Bavo kerk.

keuken:

Brasserie

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2009

Divers

Bezorgen mogelijk  Bestel via deliveroo

terras

 

 Reviews over Brasserie van Beinum7.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Johns
19 augustus 2017
Great place for a casual meal
Once again we had a fabulous evening with great food and drink while listening to very good jazz music. We have been once before for lunch and we a great experience then as well. Keep up the terrific work. We will be back again


7.0
Gemiddelde
Carla
22 april 2017
Prima eten - personeel niet zo betrokken
Wij hadden kaartjes voor een voorstelling in de Philharmonie om 20:30 uur en wilden daarvoor nog even wat eten, zo dicht mogelijk in de buurt. We hadden dat van te voren laten weten. Toegegeven dat wij zelf wat aan de late kant waren door gemiste trein in Amsterdam, straalde de bediening ook niet erg uit dat er door hen en de keuken hun best werd gedaan om ons snel van het dag-hoofdgerecht te voorzien. Het was toch écht nog niet druk toen we binnen kwamen. We hadden uiteindelijk nog 10 minuten om de maaltijd naar binnen te werken, wat erg jammer was, want het was erg lekker!


3.6
Gemiddelde
Patrick
15 januari 2017
Reservering via couvert was niet genoteerd
Lijkt meer op een café, er was geen plaats, we werden naar Café Collette gebracht waar je voor dezelfde prijsklasse kunt eten, excuses werden aangeboden en we kregen een drankje, dus wel vriendelijk


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.