Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Lindengracht 90, Amsterdam52.380467504.88575460FransMediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Sinds Eigenaar/Chef Frans van Dam en Peter Zwaan bij Daalder de culinaire scepter zwaaien, is alles wat er op het menu staat huisgemaakt. De beide heren zijn klassiek geschoold en toveren met seizoensgebonden, dagverse en daar waar kan biologische producten elke week een prachtig, ambachtelijk 3-gangen menu op tafel voor niet meer dan 29.50. Maar ook á la carte is het bij Daalder voor de echte lekkerbekken zeer goed toeven. Een mooie menukaart met mooie gerechten, voor een mooie prijs. Want dat is waar het bij Daalder om draait: onze gasten in een laagdrempelige, gastvrije omgeving voor een meer dan schappelijke prijs toch een fijne culinaire ervaring bieden. Daar zijn we trots op.

Keukens:

Frans, Mediterraan

Prijzen:

VHN: € 27,50

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Chefkok:

Frans van Dam

GaultMillau

15 punten

 Reviews over Daalder Eten & Drinken8.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Eline
27 oktober 2016
Verrassend
Leuke avond gehad bij Daalder! Heel verrassend 5-gangenmenu met een goede fles Malbec uit de Mendoza. Wijnarrangement was ons afgeraden en toen we de rosé bij de buren zagen waren we daar blij mee. Eten prijs/kwaliteit goed, drank wel overpriced en duidelijk de cashcow (zoals vaak in de horeca). Espressootje van 4! Euro, laat ze het in Italië niet horen. De gangen komen wel erg snel achterelkaar dus tip om een beetje te treuzelen. Goede service en een leuke verrassende dineravond.


10.0
Gemiddelde
Julia & Anne
27 oktober 2016
Fantastic
What a delight - we haven't enjoyed eating so much for a while - restaurant Daalder is a delight and an absolute must try.


8.7
Gemiddelde
Marc
25 oktober 2016
Klein maar fijn!
Met z'n tweeën een erg leuke avond gehad. Lekkere gerechtjes, meer dan goede bijpassende wijn en een gezellige warme sfeer mede bepaald door de bediening. Enige puntje van kritiek is dat als je niet aan de kant van de bar zit het een beetje krap zitten is. Maar laat dit je niet weerhouden om hier te reserveren.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland