Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Straatweg 144, Maarssen52.139038305.03622000VisFrans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Voor langouste gaat u naar Auguste

Het befaamde restaurant Auguste in Maarssen, legt met intrede van de in vis gespecialiseerde nieuwe chefkok Mark de Vries, uitsluitend de nadruk op de bereiding van vis/schaal en schelpdieren. In de open keuken bereidt Mark samen met zijn team, van maandag tot en met zaterdag, exclusieve visgerechten.

En vis moet natuurlijk zwemmen

Patron sommelier Marc de Baaij laat zijn gasten genieten van zijn uitgebreide klassieke wijnkaart met bijzondere wijnen vanaf jaargang 1865. Te midden in de zaak liggen de wijnen bewaard in de indrukwekkende, open wijnkelder.

Keukens:

Vis, Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juni 2009

Chefkok:

Mark de Vries

sommelier:

Marc de Baaij

GaultMillau

14 punten

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Auguste bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Auguste7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Ajeetje
22 februari 2017
Heerlijke lunch
Heerlijk relaxed geluncht met heel lekkere combinaties en leuke/prettige service!


9.0
Gemiddelde
Renie
19 februari 2017
Een feestje!
Op Valentijnsdag geluncht bij Auguste. We hebben gekozen voor het Valentijnsmenu, waar we geen spijt van hebben gehad.... Elke gerecht zag er uit als een plaatje en smaakte fantastisch! De bediening was - als altijd - vriendelijk en vlekkeloos, kortom: het was weer een feestje!


8.3
Gemiddelde
Marie-Anne
16 februari 2017
HET KREEFTMENU IS EEN AANRADER!
Wij hebben vaker bij Auguste gegeten, maar nog nooit zo goed als nu bij het kreeftmenu. Het is een 4 - gangenmenu inclusief bruisend aperitief voor € 39,50 en dat is het alleszins waard. Het voorgerecht is een lauwwarme kreeft op een salade van Opperdoezer Ronde met citroenmayonaise en een gepocheerd eitje. Het tussengerecht is een overheerlijke, met zeevruchten gevulde kreeftenbisque en het hoofdgerecht een halve kreeft met wilde spinazie en kreeftenrisotto. De porties zijn vrij groot en daarom is het dessert wel machtig na zo'n volumineuze maaltijd, t.w. bread en butter met vanille ijs. De bediening zou wel wat sneller kunnen en het interieur is vrij gedateerd. Het is nog steeds een hot item, dat ze voor 4 stukjes brood, wat ze ongevraagd op tafel zetten en waar je in geen enkel restaurant apart voor hoeft te betalen, ze bij Auguste € 3,50 op de rekening zetten. Ik heb er de vorige keer ook al wat van gezegd en toen werd het weer van de rekening afgehaald. Ik was dan ook zeer verbaasd, dat ze dit nog steeds apart berekenen. Ik heb er weer wat van gezegd, en het is weer van de rekening afgehaald! Waarom doen ze dit, want ik heb in meerdere reviews gelezen, dat er meer mensen zijn, die hier opmerkingen over hebben gemaakt. Jammer, dat je telkens deze discussie moet voeren, want verder was alles perfect.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.