Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Straatweg 144, Maarssen52.139038305.03622000VisFrans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Voor langouste gaat u naar Auguste

Het befaamde restaurant Auguste in Maarssen, legt met intrede van de in vis gespecialiseerde nieuwe chefkok Mark de Vries, uitsluitend de nadruk op de bereiding van vis/schaal en schelpdieren. In de open keuken bereidt Mark samen met zijn team, van maandag tot en met zaterdag, exclusieve visgerechten.

En vis moet natuurlijk zwemmen

Patron sommelier Marc de Baaij laat zijn gasten genieten van zijn uitgebreide klassieke wijnkaart met bijzondere wijnen vanaf jaargang 1865. Te midden in de zaak liggen de wijnen bewaard in de indrukwekkende, open wijnkelder.

Keukens:

Vis, Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juni 2009

Chefkok:

Mark de Vries

sommelier:

Marc de Baaij

GaultMillau

14 punten

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Auguste bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Auguste8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.3
Gemiddelde
ernie
16 oktober 2016
emae
We waren wat vroeg en werden hartelijk welkom geheten. Het brood (niet lauw en knapperig maar eerder oud) met olijven (geen prikkertjes) met tomatentapenade (lekker) en boter werd al snel op tafel gezet. De Griekse olijfolie op t schoteltje gegoten. De resten van de vorige schenker zaten nog op de fles en dat klopte ook wel: de fles schenkt slecht uit waardoor je gauw knoeit. Als fingerfood de soft shell krab; t was maar goed dat ik een servet had want t was nogal vet. De tonijn als voorgerecht was te koud en het zout dat er op t laatste moment opgedaan was overheerste de smaak van de vis. Jammer. De heek was wat overcooked en daardoor niet zo lobbig als verwacht mag worden bij een visrestaurant. De ruil van 2 desserts naar 1 kaasplankje ging probleemloos. Bediening was in t algemeen goed hoewel we de hele crew wel zo'n beetje aan de tafel hebben gehad. Een 3 gangenmenu voor dat geld; ik had meer verwacht. De wc's zijn duidelijk aan verbetering toe. Bij de heren zitten de bril en de kraan los. Eenvoudig te verbeteren en wat mij betreft slordig. Het is tijd voor herstel. We zaten tegenover de open keuken aan het raam en de kleren hangen een dag later nog te wapperen in de wind .... doe iets aan die afzuiging of gooi de open keuken dicht ... Tevreden? Nee het kan met wat inspanning beter.


4.0
Gemiddelde
Al
11 oktober 2016
Teleurgesteld!!
Eten was koud en smaakloos.


8.0
Gemiddelde
Rob
5 oktober 2016
Sfeervol Restaurant
Sfeervolle uitstraling en lekker eten. Mooie combinatie, maar wat weinig groenvoer en de wijnprijs wat aan de hoge kant. Kwalitatief uitstekend verder.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland