Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Straatweg 144, Maarssen52.139038305.03622000VisFrans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Voor langouste gaat u naar Auguste

Het befaamde restaurant Auguste in Maarssen, legt met intrede van de in vis gespecialiseerde nieuwe chefkok Mark de Vries, uitsluitend de nadruk op de bereiding van vis/schaal en schelpdieren. In de open keuken bereidt Mark samen met zijn team, van maandag tot en met zaterdag, exclusieve visgerechten.

En vis moet natuurlijk zwemmen

Patron sommelier Marc de Baaij laat zijn gasten genieten van zijn uitgebreide klassieke wijnkaart met bijzondere wijnen vanaf jaargang 1865. Te midden in de zaak liggen de wijnen bewaard in de indrukwekkende, open wijnkelder.

Keukens:

Vis, Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juni 2009

Chefkok:

Mark de Vries

sommelier:

Marc de Baaij

GaultMillau

14 punten

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Auguste bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Auguste8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


4.3
Gemiddelde
Rob
16 augustus 2017
Teleurstellende terugkeer...
De Canadese kreeft en het dessert waren prima, maar de overige gerechten van het vijfgangen surprise menu verre van overtuigend. Smakeloze en te droge rog, zwaardvis en tarbot getuigen niet van de kookkunsten uit het verleden. De signature dish, truffelrisotto met cocquille, was verre van perfect en ver onder de verwachting. Als de bediening mij vragend aankijkt bij de vraag of ze een sauvignon blanc open hebben voor een los glas wijn nadat ik onopgemerkt binnen ben gelopen en neer ben gestreken aan tafel bij mijn atfelgenoot, val ik in de eerste verbazing. De kaart wordt gepakt om vervolgens voor lezen dat er een witte Grenache en Chardonnay open staat. Dat was mijn tweede verbazing. De verwondering in de ogen bij mijn opmerking over de keuze een viognier blend te schenken bij de risotto, gevolgd door een verwijzing naar een collega voor commentaar mijn derde. Enzovoort. Het omstoten van glazen op tafel en laten vallen van messen tijdens het afhalen stelt vragen bij de professionaliteit van de bediening. Enige aandacht, interesse, gezelligheid of humor ontbrak ook bij de schaarse contactmomenten die er waren. Misschien een slechte avond voor de bediening? Tot slot nog dit. De geur van te veel vocht in het pand, de beschadigde en niet meer actuele inrichting vraagt om wat aanpassing. Het voelt als vergane glorie. Toch echt te krachtig als je voor deze ervaring ruim honderd euro per couvert moet afrekenen. Nee, niet meer wat het was bij Auguste en voor mij een teleurstellende terugkeer. Hierop volgt geen vervolg meer.


7.0
Gemiddelde
Ratna
15 augustus 2017
Mooi visrestaurant
Een mooi restaurant op een mooie plek. Vond het wel redelijk aan de prijs voor wat we kregen, maar dat kan ook aan onze keus gelegen hebben. We kozen voor de schelp/schaaldieren plateau. En de rest van de bezoekers waren redelijk koude kak. Durfde niet te lang en te hard te lachen met mijn vriendinnetje. Ik kom zeker nog een keer terug om iets anders lekkers van de kaart te proberen.


9.6
Gemiddelde
Haitham
11 augustus 2017
Fantastic Luxury Restaurat
zeer goede service, qualiteit van de maaltijden


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.