Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Straatweg 144, Maarssen52.139038305.03622000VisFrans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Voor langouste gaat u naar Auguste

Het befaamde restaurant Auguste in Maarssen, legt met intrede van de in vis gespecialiseerde nieuwe chefkok Mark de Vries, uitsluitend de nadruk op de bereiding van vis/schaal en schelpdieren. In de open keuken bereidt Mark samen met zijn team, van maandag tot en met zaterdag, exclusieve visgerechten.

En vis moet natuurlijk zwemmen

Patron sommelier Marc de Baaij laat zijn gasten genieten van zijn uitgebreide klassieke wijnkaart met bijzondere wijnen vanaf jaargang 1865. Te midden in de zaak liggen de wijnen bewaard in de indrukwekkende, open wijnkelder.

Keukens:

Vis, Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juni 2009

Chefkok:

Mark de Vries

sommelier:

Marc de Baaij

GaultMillau

14 punten

terras

parasols aanwezig 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Auguste bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Auguste8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
H.J.Kors
4 december 2016
Aan te bevelen
Op 29-11-2016 samen met zoon bij Auguste een prima visje gegeten, bij passende wijn een waar feestje!! Top kwaliteit en attente en vriendelijke bediening zonder te formeel te zijn. Zeker voor herhaling vatbaar.


5.0
Gemiddelde
Karlijn
27 november 2016
tegenvaller qua prijs-kwaliteit; overvol
Was overvol. Glazen duidelijk "op" waardoor het een gecombineerd zooitje werd op tafel. Geen onderscheid in wit of rood. Hoofdgerecht liet ook erg lang op zich wachten. Eten is lekker, maar voor elke uitzondering een forse surplus in rekening brengen bezorgde een negatieve verrassing (nota). Tafel bij openhaard, erg gezellig maar stikheet. Voorgerecht was erg lekker. Al met al, helaas, een tegenvaller dit keer. Niet professioneel terwijl de prijs daar wel naar is.


4.0
Gemiddelde
Kee
20 november 2016
Bergafwaarts
We komen hier al jaren, maar de laatste tijd steeds minder. Toch nog eens een keer geprobeerd, maar wat viel dat tegen! De ingrediƫnten waren vers, maar daar is alles mee gezegd. Van een visrestaurant verwacht je perfect gegaarde vis, maar deze was te gaar. Er werd fantasieloos gekookt. Het personeel was te druk met het voorbereiden van een evenement voor de volgende dag om zich met ons bezig te houden. Het benoemen van wat er op ons bord lag, werd afgeraffeld en water werd niet bijgeschonken in tegenstelling tot de wijn. Maar daar zit de meeste marge op. Heel jammer....


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.