Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Raadhuisstraat 55, Roosendaal51.532049004.45891470Grieks

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Olympia hanteert een zuivere eerlijke keuken, met uitsluitend Griekse kwaliteitsprodukten en zoveel als mogelijk, verse ingrediënten en kruiden uit Griekenland.

Zodat het aroma en de smaak van Onze keukenbrigade onze gerechten zoveel mogelijk tot hun recht komen. Ook willen wij U wijzen op de grote variëteit in de griekse gerechten. Iedere provincie en ieder eiland kent zijn eigen specialiteiten en gewoonten. Door middel van onze zorgvuldig samengestelde menukaart hebben wij getracht U een goed inzicht te geven in de vele specialiteiten die Griekenland U te bieden heeft.

keuken:

Grieks

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Grieks Restaurant Olympia bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Grieks Restaurant Olympia8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.6
Gemiddelde
Cindy
7 december 2016
Uit eten
We hebben lekker gegeten bij Olympia. Voorgerecht en toetjes vonden we vrij duur, maar wij hebben deze niet genomen dus misschien dat het ook heel veel is. Personeel was vriendelijk, maar onze glazen waren wel erg lang leeg voordat ze vroegen of we nog iets wilden drinken.


8.0
Gemiddelde
Nancy
3 december 2016
Voor herhaling vatbaar
Goed en gezellig Grieks Restaurant Vriendelijk personeel en lekker eten


2.0
Gemiddelde
Mercedes
1 december 2016
Een ramp!
Op zaterdag 19 nov. jl. heb ik voor zes personen gereserveerd bij restaurant Olympia te Roosendaal. Bij binnenkomst heb ik kenbaar gemaakt dat wij gebruik wilden maken van de AH Restaurantzegels. Na eerst hartelijk te zijn ontvangen sloeg de sfeer onmiddellijk om. Vanaf dat moment werden wij door het bedienend personeel onvriendelijk en ongeduldig bejegend. Wij werden, aan veel te kleine tafeltjes, bij de toiletdeur geparkeerd met als gevolg continue passerende gasten en veel lawaai. Ongevraagd werd er (stok)brood met een prutje op tafel gesmeten die later gefactureerd werd aan €11,90 terwijl de “normale” gasten dit gratis geserveerd kregen (zie vorige recensies). In plaats van een keuze te kunnen maken uit de, op de kaart, vermeldde menu’s werd er gesteld dat dit niet mogelijk was. Alles werd op een onduidelijke manier uitgelegd, de porties werden ook aangepast en op duistere wijze gefactureerd. Uiteindelijk waren we beter en goedkoper af geweest door gewoon à la carte te bestellen. Wat een gezellige avond met collegae had moeten worden, werd verziekt door de opstelling van de eigenaar/personeel van dit restaurant. Helaas had ik vooraf de recensies aangaande de AH actie met betrekking tot dit restaurant niet doorgenomen anders had ik hier niet gereserveerd. Een aanfluiting. Men is m.i. bewust bezig de gast te laten bloeden voor de AH actie terwijl niemand Olympia gedwongen heeft zich hierbij aan te sluiten. Dit gebeurt op vrijwillige basis. Ook neem ik het AH kwalijk dat deze organisatie zich inlaat met een dergelijke bedrijf. Uit de recensies blijkt duidelijk dat onze ervaring geen uitzondering is. Restaurant Olympia past deze praktijken schijnbaar stelselmatig toe. Mijns inziens wordt hier overduidelijk inbreuk gemaakt op de Wet oneerlijke handelspraktijken Om dit aan de kaak te stellen heb ik mij tot de Stichting Jurispretentie (jurispretentie@gmail.com) gewend om eventueel een procedure op te starten. Eenieder die deze ervaringen met ons deelt kan zich gratis melden bij voornoemd email adres teneinde deze praktijken een halt toe te roepen.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.