Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Spaansekade 4, Rotterdam51.919864004.49131800Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Eerlijke prijzen en spontane bediening zullen een ieder een welkom gevoel geven.

Kade 4, dit cafe-restaurant gelegen aan de authentieke Oude Haven, is de plek om te genieten van een Frans georienteerde keuken en de Rotterdamse gezelligheid. Eerlijke prijzen en spontane bediening zullen een ieder een welkom gevoel geven.

keuken:

Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Café-restaurant Kade 4 bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Café-restaurant Kade 48.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Steph
6 mei 2017
Een geweldige avond
Heerlijk gegeten bij Kade 4. Het eten was werkelijk perfect en de bediening ging heel goed om met mijn voedsel allergieën. Het enige probleem was dat er te weinig personeel was. Verder echt een top avond gehad.


6.0
Gemiddelde
José
6 mei 2017
Gezellig plekje alleen voor een drankje
Het plekje in de serre was leuk maar het eten onder de maat. Sausjes bij het stokbrood stonden te lang al in de warmte, waren erg zacht en verkleurd. Soep was naar mijn idee bliksoep en het vlees was eerst rauw en niet rose. Na klacht het vlees terug naar de keuken, toen iets gaarder maar erg vet, smaakloos, en vreemd van structuur. De verse groente die erbij zat was wel een pluspunt. Voor ons geen tweede keer.


8.6
Gemiddelde
Brigitte
2 mei 2017
Goed gemikt!
Ik bestelde er een tafeltje voor 10. Ik dacht: mooi in het centrum, toch aan het water, kaart ziet er goed uit voor de lunch, en betaalbaar. Het was wat ik noem "goed gemikt", alle "beloftes" kwamen uit. Het eten was méér dan voldoende (ik had een "kleine portie sla met allerlei gerookte vis", ik vraag me af wat een "grote portie" dan wel zou zijn want dit was echt wel genoeg!), we zaten heel gezellig in de "veranda", de bediening was snel en vriendelijk.... en dat voor Koningsdag!! Een aanrader dus!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.