Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Spaansekade 4, Rotterdam51.919864004.49131800Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Eerlijke prijzen en spontane bediening zullen een ieder een welkom gevoel geven.

Kade 4, dit cafe-restaurant gelegen aan de authentieke Oude Haven, is de plek om te genieten van een Frans georienteerde keuken en de Rotterdamse gezelligheid. Eerlijke prijzen en spontane bediening zullen een ieder een welkom gevoel geven.

keuken:

Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Café-restaurant Kade 4 bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Café-restaurant Kade 48.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Brigit
27 juli 2017
Super bediening
Afgelopen vrijdag met het mooie weer zijn we geweest. Het terras werd uiteindelijk heel vol, maar de bediening was fantastisch!! Als je glas leeg was kwamen ze alweer vragen of we wat nieuws wilden en hele lieve meiden. Het eten was ook lekker. Niet te snel na je voorgerecht je hoofdgerecht. Zat ong een uurtje tussen en dat vind ik perfect. Ze keken je niet weg ondanks de drukte. Wij komen zeker terug


8.3
Gemiddelde
Steph
6 mei 2017
Een geweldige avond
Heerlijk gegeten bij Kade 4. Het eten was werkelijk perfect en de bediening ging heel goed om met mijn voedsel allergieën. Het enige probleem was dat er te weinig personeel was. Verder echt een top avond gehad.


6.0
Gemiddelde
José
6 mei 2017
Gezellig plekje alleen voor een drankje
Het plekje in de serre was leuk maar het eten onder de maat. Sausjes bij het stokbrood stonden te lang al in de warmte, waren erg zacht en verkleurd. Soep was naar mijn idee bliksoep en het vlees was eerst rauw en niet rose. Na klacht het vlees terug naar de keuken, toen iets gaarder maar erg vet, smaakloos, en vreemd van structuur. De verse groente die erbij zat was wel een pluspunt. Voor ons geen tweede keer.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.