Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Koningin Julianalaan 32, Ooij51.856974005.93861500

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
In ons sfeervolle restaurant kunt u genieten van heerlijke toegankelijke gerechten. Bij mooi weer serveren wij uw keuzes graag op ons zonnige terras gelegen aan de voorzijde van het hotel. Of u nu smaakvol wenst te genieten van een viergangen diner of even een hapje wilt eten, het is allemaal mogelijk.

Met onze seizoensgebonden menukaart bieden wij u de mogelijkheid om met de seizoenen mee te gaan en u steeds nieuwe smaken te laten proeven.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort3.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


4.3
Gemiddelde
Fons Peters
15 februari 2016
De Gelderse poort
De Gelderse poort is ons tegen gevallen omdat de Fletcher hotel restaurants meestal goed zijn is dit restaurant simpel. Het eten is goed maar de bediening is ondanks vriendelijke meisjes erg simpel . de bediening is niet op de hoogte de ontvangst was zwak ondanks dat we een afspraak hadden. Een glas wijn wordt in de hand dwars door het restaurant op de tafel gezet, waarvan ik veronderstel dat hij de helft al onderweg verloren was want er zat weinig wijn in het glas. De keuze voor een drie gangen menu is uiterst beperkt. Het voorgerecht is soep of een salade ,het hoofdgerecht is beaf (wel goed ) en het nagerecht is ijs met een stuk cake en slagroom uit een spuitbus. Totaal een beetje boerachtig, maar misschien hoort dat bij de Ooy. Kortom simpel voor een hoge prijs.


2.0
Gemiddelde
piet
28 december 2015
eetentje de gelderse poort te ooij
wij hadden gereserveerd via mail ,bij aankomst wisten ze nergens van.maar met overleg met de kok konden wij toch aan tafel.de tafel werdt niet eens gedekt alles wordt zo op tafel opgediend zonder kleedje.we zaten niet eens in het restaurant zelf ,maar in een ongezellige ruimte.na ruim 20 min word de soep opgediend,daarna nog eens 25 min het hoofdgerecht. maar dat is niet de moeite waard voor die prijs en daarna kregen we een ijsje .het menu was een bord met 2 kleine eenden pootjes, zat meer vet aan dan eend en zuurkool. en een bakje met gebakken aardappels en bij navraag nog een bakje met frietjes.je kon geen ala kaart bestellen.(geen aan rader dus)Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.