Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Hazelaarplein 6, Pijnacker52.019719004.42854900Mediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bar Partycentrum Restaurant Tout le Monde is de plek in Pijnacker om gezellig met vrienden en familie bij elkaar te komen om gezellig hapje te eten, een drankje te doen aan de bar of voor uw besloten feest!

keuken:

Mediterraan

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo


 Reviews over Bar-Partycentrum-Restaurant Tout le Monde8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Monique
23 april 2017
Heerlijke gegeten!
Was eerste keer in dit restaurant. Wij hebben heerlijk gegeten, fijne bediening. Wij komen zeker nog eens terug!


8.0
Gemiddelde
Familie van Winden
19 april 2017
2e paasdag 2017
Ter gelegenheid van ons jaarlijks diner met 24 personen, was dit jaar de keuze gemaakt voor Tout le Monde. De contacten vooraf verliepen prettig en er was genoeg ruimte om diverse mogelijkheden qua keuzemenu te bespreken. We hebben heerlijk gegeten, het was gezellig druk op deze 2e paasdag en de bediening was leuk en in voor een geintje. Een prestatie om voor 24 personen alles soepel te laten verlopen en het heerlijke eten warm op te dienen. Kortom, wij hadden een super gezellige avond. Top!


8.6
Gemiddelde
Gonnie
18 april 2017
Paasdag 2017
Na een gastvrije ontvangst aan de bar met vier vriendinnen eerst iets gedronken waarna wij aan tafel werden verrast met een keuzemenu voor het paasdiner. Zowel het voorgerecht, hoofdgerecht alsook het nagerecht waren goed verzorgd en in balans. Geen muizenhapjes en ook geen overdaad maar goed in verhouding zodat je een voldaan gevoel had aan het eind van de avond. De sfeer in het restaurant was open en gastvrij, veel ruimte tussen de tafels zodat de gesprekken van anderen ook niet storend waren. En, heel belangrijk je kan in alle rust eten, de verschillende gangen worden met voldoende tussenruimte geserveerd. Kortom, een prima keuken, prima ruimte, prima bediening met aandacht en zorg voor de gasten en zeker aan te bevelen.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.