Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Antoine Platekade 9, Het Nieuwe Luxor, Rotterdam51.905254004.48859400

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Grenzend aan het water serveert restaurant Leipzig op de Wilhelminapier in Rotterdam heerlijke internationale gerechten in een sfeervolle ambiance. Geniet hier van een vers, puur en eerlijk diner voor een voorstelling in het Luxor theater. Theater en diner vormen samen een perfecte combinatie.

Prijzen:

3g-menu: € 26,50

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

 

 Reviews over Restaurant Leipzig8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Paul & Marja
14 juli 2017
Geweldig verassingsbruiloftfeest!!
Er was ons verteld door onze dochter dat we een drankje gingen doen bij Leipzig vanwege het uitzicht, maar bij binnenkomst stonden er 50 man bestaande uit familie en vrienden surprise te roepen. Het personeel stond meteen klaar met champagne om het huwelijk te vieren. Als wij ooit opnieuw zouden moeten trouwen dan zouden wij het zeker weer in Leipzig willen vieren! Wij hebben genoten van de sfeer, de uitstekende bediening die er is als je ze nodig hebt, maar voor de rest niet opvalt. De zaak was aangekleed in bruiloftsdecoratie. Er was een voortreffelijk menu samengesteld en dit werd op een relaxte manier opgediend. Leipzig ontzettend bedankt voor deze prachtige dag, jullie hebben ons huwelijk bijzonder gemaakt en er echt een feest van gemaakt!!!


9.3
Gemiddelde
marco
8 juli 2017
leipzig: heerlijk begin van een mooie avond
Lekker ontspannen gegeten voor ons theaterbezoek. Heerlijk driegangen menu met voortreffelijke bediening. We komen terug!!


10.0
Gemiddelde
Charisse
6 juli 2017
Wat een fijn Restaurant!
We hebben heerlijk op het terras gegeten en de bediening was super! Vooraf hebben wij een allergie lijst doorgegeven en de keuken heeft een heerlijk aangepast 3 gangen diner op tafel gezet. Top restaurant, ik kom zeker nog een keer langs.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.