Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Antoine Platekade 9, Het Nieuwe Luxor, Rotterdam51.905254004.48859400

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Grenzend aan het water serveert restaurant Leipzig op de Wilhelminapier in Rotterdam heerlijke internationale gerechten in een sfeervolle ambiance. Geniet hier van een vers, puur en eerlijk diner voor een voorstelling in het Luxor theater. Theater en diner vormen samen een perfecte combinatie.

Prijzen:

3g-menu: € 26,50

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

 

 Reviews over Restaurant Leipzig8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Jan
17 september 2017
Eten voor de marathon!
Voor aanvang van de musical "de Marathon" bezochten we restaurant Leipzig. Het menu bood een afwisseling tussen traditioneel en verrassing. Mijn vrouw had als voorgerecht garnaltompouce; garnalen in een "huisje"van bladerdeeg. Ze vond het heerlijk. Ikzelf koos voor de "veilige" carpaccio, die prima smaakte. Vervolgens koos mijn vrouw, na aandringen van de ober, voor een victoriabaars. Ik koos voor het staartstuk. Beide smaakten voortreffelijk! Als dessert kozen we voor de "verwenkoffie" Deze bestond uit een dubbele expresso en een "gewone"koffie, die beide uitstekend smaakten. De ober was "vrijmoedig", maar zeker niet vrijpostig en zeer attent. We waardeerden hem, maar ook degene die ons ontving met een hoog cijfer! De ambiance was wat rumoerig, want het was stampvol; alle gasten bezochten de musical. Aanbevelenswaardig is ook het pauze arrangement; voor 5 euro een drankje met drie snacks, naar keuze zoet of hartig. Alles stond klaar!! Perfect. Dank voor een geslaagde avond, met aansluitend een prachtige musical!


7.6
Gemiddelde
Lex
14 september 2017
Musicaldiner
Onze erg vroege aankomst werd goed opgevangen door iemand in de kledij van De Marathon. Verder ook prima service: kalm en perfect. We kennen Leipzig al een poosje. Tja, die sfeer, hoe maak je het gezelliger?


8.6
Gemiddelde
Gerda
13 september 2017
Uitje
Onze serveerster was fantastisch Vriendelijk en spontaan Eten heerlijk


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.