Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Amsteldijk 55, Amsterdam52.354211004.90652100Internationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Dineren in het donker

Welkom bij Ctaste. Ctaste sluit alweer bijna het 5de jubileumjaar af. In afsluiting van ons jubileumjaar willen we onze gasten bedanken met een speciaal zomeraanbod.Wij sluiten alweer bijna ons 5de jubileumjaar af. In afsluiting van ons jubileumjaar willen we onze gasten bedanken met een speciaal zomeraanbod. met een complete zomeraanbieding. Kijk snel op de tab zomeraanbieding of klik hier!!

Een bijzondere zintuiglijke belevenis bieden en volwaardige en betaalde banen voor visueel beperkten creëren, daar is Ctaste in 2007 voor opgericht. Bij Ctaste is het volledig donker, proeven, horen, ruiken en voelen zult u totaal anders ervaren. Inmiddels heeft Ctaste 11 visueel beperkte experts in dienst die wij vanuit een uitkeringssituatie aan een subsidievrije betaalde baan hebben geholpen. In het donker zijn zij degene die perfect functioneren en zorgen voor een belevenis om nooit meer te vergeten.

keuken:

Internationaal

Prijzen:

VHN: € 39,50

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

reserveren:

aan te raden

Betaalmogelijkheden

PINEDC MaestroMastercardVisaAmerican Express

Gesproken talen:

Nederlands, English, Deutsch, Français

Vegetarisch

20 vegetarische gerechten op de kaart

Ambiance

romantisch, luxe, exclusief, Modern

Muziek

jazz

openbaar vervoer

Tram: 4
Metro: wibautstraat, amstel
Dichtstbijzijnde treinstation: `amstel`op 1000 meter

Invalidevoorzieningen

Rolstoeltoegankelijk

Divers


Bar aanwezig
Airconditioned

Groepsfaciliteiten

Groepen tot 80 personen 

bruiloft / feest

Themadiner, Vrijgezellenfeest 

zakelijk/vergaderen

Flip over 

diëten

glutenvrij, koemelkvrij, zoutloos, vetarm, caloriearm, koolhydraatarm, suikervrij  Meer »

 Reviews over Restaurant Ctaste8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Marianne
22 februari 2017
wat zal ik zeggen
tussen de gordijnen door,kwam een lucht mij tegemoet en die was niet fris! De vloer plakte onder mijn schoenen en alsof het nog niet genoeg was,onze tafel was vies! met aan gekoekt eten en plakte aan alle kanten! een aantal keren werd ons spannend avontuur verstoord door een straal licht onder de gordijnen en een hoop herrie achter in de zaal! Jeroen en Werner waren zeer attent!...Het eten, de zalm was plakkerig het andere was heerlijk! Uitleg over het eten kregen wij op een papiertje en de serveerster gaf ons het gevoel van;schiet even op!....jammer! De eerste keer was uitmuntend maar nu.......laat maar!


8.3
Gemiddelde
Mariann
21 februari 2017
amazing experience and great food
something everyone should try. it is a unique experience to eat in the dark and not knowing what you are eating. One should not be too picky, although the food being served is something everyone can eat. after the meal you get to Guess what you ate. amazing!


9.3
Gemiddelde
Nanette
21 februari 2017
Was er, samen met mijn partner Rob voor uitgenodigd door mijn...
Met Marianne Huyben en Rob Berkemeier naar de Amsteldijk in Amsterdam geweest. Dineren in het donker! Heerlijke proeverijen. Ook lastig om de ingrediënten te determineren; ik zat er vaak ernstig naast. Dat was wel een confrontatie hoor. Het is echt helemaal zwart voor je ogen. Mobieltjes, oplichtende horloges en handtassen moeten in een kluis en je wordt in ganzenpas door een blinde of slechtziende ober naar je plaats geleid. Je moet goed onthouden waar je je glas hebt gezet en waar dat gerechtje lag, dat je nog niet thuis kon brengen, om het nog een keer te proeven. Het eten was heerlijk, het was heel intiem en een ervaring om nooit te vergeten.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.