Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Noordkade 32, Drachten53.106955006.10226700MexicaansBarbecue/Grill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
In ons restaurant kunt u genieten van heerlijke Mexicaanse gerechten en Argentijnse grill specialiteiten. Daarnaast kunt u in Drachten speciaal voor groepen kiezen voor BBQ & GRILL: onbeperkt eten van de grill, met hierop verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten, die live door de grill-meester voor u worden bereid.

Keukens:

Mexicaans, Barbecue/Grill

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2007
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant El Pacho bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant El Pacho7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


5.6
Gemiddelde
M
26 februari 2017
Eten redelijk goed, service slecht
Prima gegeten bij El Pacho. Grote porties voor een redelijke prijs. Het was gezellig druk en veel tafeltjes bezet. Naar mijn idee waren de medewerkers niet voorbereid op de drukte. Ze konden er in ieder geval niet mee omgaan. Lang wachten voor we konden bestellen (eten was er wel snel), toen wouden we nog een nagerecht. Echt waar: 20 minuten op de kaart gewacht. Toen hebben we nog maar eens gevraagd naar de kaart aan een andere medewerker. Daarna weer erg lang wachten tot de bestelling en het nagerecht. Bleek dat we ook nog het verkeerde nagerecht kregen. Jongen bood zijn excuses aan en zei; we halen het van de bon. Uiteindelijk stond deze wel op de bon, netjes uitgelegd aan zijn vrouwelijke collega; met een hoop chagrijn van de bon gehaald. Bleek daarna ook nog dat de korting voor het avondje uit niet berekend was. Toen we daarna vroegen was het hek helemaal van de dam.. We werden nog net niet boos de zaak uitgekeken. Jammer dat het zo moet, want het is zo'n leuke zaak. Prima gerechten en een goede prijs. Maar wat er op meer plekken geschreven wordt: investeer in je personeel.


8.3
Gemiddelde
Arjen
19 februari 2017
koffie
Zaterdagavond goed gegeten en de sfeer en bediening prima. Maar zitten we nog even na te tafelen met te grote koppen {slappe} kantinekoffie met goedemorgen speculaas koekjes er bij. Dat hoeft toch niet?


9.6
Gemiddelde
Sjoke Bekkema
15 februari 2017
Valentijnsdiner
Dinsdag 14 februarie hier een heerlijk valentijnsdiner gehad. Cocktail en een voorafje daarna konden we kiezen uit 4 dingen wat je wilde . Nagerecht heerlijk dessert dat we samen konden delen. We zijn zeker van plan om nog eens terug te komen en dan samen met de kinderen


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.