Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Grote Berg 30, Eindhoven51.436061005.47672500JapansSushiGrill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Japans Sushi en Grill Restaurant Yakitori and the Sushis te Eindhoven: Bij ons kunt u genieten van heerlijke sushi en grill gerechten voor een vaste lage prijs.

Yakitori and the Sushis in Eindhoven staat voor traditionele stijlen sushi op ambachtelijke wijze bereid, maar is zeker niet te bescheiden zich te vernieuwen en te blijven zoeken naar nieuwe smaken en stijlen.

Keukens:

Japans, Sushi, Grill

Geopend sinds:

oktober 2007
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Yakitori & The Sushis bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Yakitori & The Sushis7.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.3
Gemiddelde
Sarah
4 juni 2017
Onbeperkt sushi
Over het algemeen lekker gegeten. Paar minpuntjes, bij ons eerste bord viel de maki sushi uit elkaar en waren ze niet even lang gesneden waardoor het een beetje slordig oogde. De sesam balletjes waren erg droog dus een sausje was wel lekker geweest daarbij. Het ijs vond ik veel te zoet en helemaal niet lekker en geen zelfgemaakte toetjes. Bovendien vond ik de bediening erg ongemakkelijk.


8.3
Gemiddelde
Gerarf
11 mei 2017
Het was super
Heerlijk gegeten


8.3
Gemiddelde
Jessica
4 mei 2017
Gezellig en lekker eten
We komen al langer bij Yakitori & the sushi's en hebben al twee verbouwingen gezien. Al was het eten nog steeds heerlijk waren er wel wat minpuntjes. Het eten werd minder mooi gepresenteerd dan voorheen ( sushi rollen die bijna uit elkaar vielen of gewoon niet vol zaten ) daarnaast zat er een haar op 1 van de sushi stukjes, werd het lege glas drinken niet weggehaald en ze waren ze een deel van de bestelling vergeten af te geven. Ondanks dat was de service goed en werd er direct een nieuw schaaltje sushi neergezet nadat we de haar hadden gevonden. Het personeel was vriendelijk en we hebben een fijne avond gehad.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.