Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Vuykpark 1, Capelle aan den IJssel51.924383004.59051200Grand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Echt een plek waar je wel de hele dag zou willen blijven.

keuken:

Grand Café

gastheer/vrouw:

Bas Dudok van Heel
Klik hier indien u eigenaar of manager van Grand Café Fuiks bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Grand Café Fuiks8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
J.W.
22 juli 2017
Opnieuw goed
Opnieuw gegeten en gedronken bij Fuiks: een lunch voor 2 personen op het prachtig gelegen terras aan de IJssel. Gekozen voor een Clubsandwich en - volgens de kaart - roergebakken mosselen op Thaise wijze bereid.De kwaliteit was weer als altijd heel goed. Ofschoon een andere verwachting bij roergebakken mosselen was het smakelijk eten, gecombineerd met een goed glas huiswijn (Sauvignon blanc). Opnieuw vriendelijke bediening, die hard werkte om het iedereen naar de zin te maken. Ofschoon heel druk was de wachttijd acceptabel.


8.0
Gemiddelde
Simone
19 juli 2017
Onze vaste plek voor een feestje
Alweer voor de 3e keer de verjaardag van onze zoon gevierd en gelukkiger was het weer perfect om buiten te staan met zn allen!! De kinderen genieten van de speelplaats en wij van de wijn en de hapjes ;-) Fuiks blijft een toplocatie!


7.0
Gemiddelde
Linda
15 juli 2017
Mooie locatie
Mooie locatie en terras. Goed gegeten, ze hebben goede producten. Punt van kritiek. Sommig bedienend personeel is overdreven vriendelijk wat onnatuurlijk overkomt. En de service is niet constant, afhankelijk van de drukte. Dat is jammer. Ze doen wel hun best. Toch kom ik hier graag


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.