Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Vuykpark 1, Capelle aan den IJssel51.924383004.59051200Grand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Echt een plek waar je wel de hele dag zou willen blijven.

keuken:

Grand Café

gastheer/vrouw:

Bas Dudok van Heel
Klik hier indien u eigenaar of manager van Grand Café Fuiks bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Grand Café Fuiks8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Debora
22 juni 2017
Zonnige lunch
We hebben gister weer heerlijk gelunched bij Fuiks. Eersteklas plek aan het water op het terras. De vitello tonnato was overheerlijk en de sfeer geweldig. Het enige minpuntje was dat we nogal lang moesten wachten op eten en drankjes.


5.3
Gemiddelde
M
21 juni 2017
Slechte service
Gisteravond hadden mijn vriendin en ik hier graag een salade gegeten maar helaas de sla was op.('alle vrouwen eten vandaag salade' volgens het personeel. Misschien had iemand sla kunnen halen toen het opraakte aan het eind van de middag ?) Wij hebben toen gekozen voor de ossenhaas met daarbij frietjes (welke geserveerd werden na 2x vragen en toen het vlees zo goed als op was). Vlees,groenten en frietjes waren lekker. Toetjes waren goed, echter bij de 'Witte Chocola Sensatie' geen witte chocola te bekennen (bij navraag werd ons verteld dat de cake de witte chocolade was. Vreemd.) Als afsluiting liet de koffie een half uur op zich wachten.... Zo jammer, eerdere bezoeken aan Fuiks (alweer een tijdje geleden) waren fijn vooral ook door de goede, vlotte en vriendelijke bediening. Nu vooral jongemannen die zich populair gedragen. Fuiks is een mooie zaak op een fijne locatie met een heerlijk terras maar met deze service kom ik niet meer terug, zeker niet voor de prijs die je er betaald. Helaas ben ik niet de enige die 'klaagt', heb al meerdere mensen in mijn omgeving gehoord over de slechte service. Echt jammer.


8.3
Gemiddelde
Inge.
18 juni 2017
eten bij Fuiks
Een mooie plek aan het water in mijn eigen woonplaats! Zeer lekker gegeten, bediening was heel prettig. Heel betaalbaar, goede prijs/kwaliteitsverhouding.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.