Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Strandweg 18, Ter Heijde52.029340004.16619300Fusion

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Vanuit het restaurant heeft u een schitterend uitzicht op de duinen. In ons restaurant kunt u onder meer genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, lichte lunches, à la carte gerechten en seizoenspecialiteiten. De keukenbrigade van Hotel-Restaurant Elzenduin stelt elke dag een wisselend 3-gangen keuzemenu voor u samen. Naast het menu staan er culinair hoogstaande gerechten op de à la carte kaart. Laat u ook adviseren over een van onze heerlijke wijnen en geniet van een mooie culinaire avond.

keuken:

Fusion

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Ligging

aan zee

terras

Aan het water 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.6
Gemiddelde
Nel
20 juli 2017
Een gezellige avond
We aten vegetarisch maar die gerechten waren wel lekker maar erg eenvoudig en weinig Maar na onze klacht kregen we extra patat en koffie en thee met bonbons van het huis! Dat vonden we erg aardig!


10.0
Gemiddelde
Jane
13 maart 2016
Eten met couvertbon
Heerlijk gegeten. Gezellige ambiance, zaten bij 't raam wat uitkeek op de duinen. Vanwege het niet alles kunnen/mogen eten werd ik goed geïnformeerd, werd er diverse keren met de kok overlegd. Was geen enkele moeite, als iets niet goed was kon ik een nieuwe krijgen. Mijn vriend heeft ook genoten van het eten en de sfeer. We komen op zeker terug! Enige minpuntje waar 't restaurant niks aan kon doen, bij couverts hebben zij mijn wensen vwb dieet niet doorgegeven aan de kok. Zij gingen uit zichzelf contact opnemen met hen, omdat zij dit niet leuke vonden voor mij.


7.3
Gemiddelde
karin
12 maart 2016
2e menu gratis
Weinig aan te merken alleen niet heel sfeervol


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.