Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Langestraat 16, Hengelo52.266013006.79094700Eetcafé

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Ons idee is om een leuke uitgaansgelegenheid te creëren waarbij lekker gedronken en eventueel gegeten kan worden met vrienden in een informele sfeer. Dit ook mede naar aanleiding van onze succesvolle Catering en “Food & Friends” avonden de wij organiseerden en de vraag van onze gasten om dit te gaan doen.

keuken:

Eetcafé

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Food Club Merlijn bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Food Club Merlijn9.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Cecil
22 oktober 2016
Genoten van Food & Friends!!
Een aanrader voor een heerlijke avond, zowel qua eten, wijn, bediening en ambiance!! Complimenten aan het team van Foodclub Merlijn.


8.7
Gemiddelde
Simône
20 oktober 2016
Top
Vaker hier gegeten en vind het food sharing concept helemaal leuk. Elke keer weer een verassing wat je krijgt en het valt eigenlijk nooit tegen. De gerechten zijn van een hoge kwaliteit en het wordt ook nog eens leuk gepresenteerd. Ik weet zeker dat we hier vaker zullen komen.


8.0
Gemiddelde
Yorick
16 oktober 2016
Erg lekker, goede service
Ik ben erg tevreden over foodclub Merlijn, alleen toen ik een speciaalbiertje bestelde kreeg ik eerst per ongeluk een herfstbok, en daarna wel het goede biertje maar wel het laatste beetje uit het vat. Daardoor was de smaak wat raar. Toen ik dit vertelde aan de staf zijn ze naar de overkant gerend om daar bij hun speciaalbierencafe (het uurwerk denk ik) een ander biertje voor me te halen, dus netjes opgelost. Verder was het eten boven verwachting goed! De gefrituurde paddestoelen waren erg lekker, de zalm was perfect bereid, de carpaccio had een knapperige twist en de hamburger met frietjes was erg lekker mals. Ik kom zeker nog eens terug.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland