Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Langestraat 16, Hengelo52.266013006.79094700Eetcafé

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Ons idee is om een leuke uitgaansgelegenheid te creëren waarbij lekker gedronken en eventueel gegeten kan worden met vrienden in een informele sfeer. Dit ook mede naar aanleiding van onze succesvolle Catering en “Food & Friends” avonden de wij organiseerden en de vraag van onze gasten om dit te gaan doen.

keuken:

Eetcafé

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Food Club Merlijn bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Food Club Merlijn8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Richard
18 april 2017
Merlijn
Hebben samen genoten van de gezellige ongewongen sfeer, de spontane bediening en uiteraard het lekkere gevarieerde eten. Komen zeer zeker nog eens terug !


1.0
Gemiddelde
Carlo
31 maart 2017
Late afzegging
Dit was mijn tweede poging om bij Club Merlijn te gaan eten. Vorig jaar op mijn verjaardag wilde we er al gaan eten. Uiteraard gereserveerd, daar aan gekomen kregen we te horen dat ze zo kort voor de vakantie de koelkast leeg gingen maken en er dus niet a la carte besteld kon worden. Maar we konden wel onbeperkt barbecueën. Daar hadden we echt geen zin in. Maar iedereen verdient een tweede kans. Dus afgelopen week weer gereserveerd, dit maal voor de verjaardag van mijn vriendin. Gisterenmiddag om half vier 's middags (we zouden 's avonds daar gaan eten) kreeg ik een bericht dat er iets mis is gegaan in hun systeem en dat ze helaas gesloten zijn wegens een grote catering partij. Ze zien ons nog wel graag terug en met een lekkere flesje wijn als doekje voor het bloeden. Ik bedankt daar voor.


10.0
Gemiddelde
Sander en Frank
25 maart 2017
Top avond
Perfecte wijnavond


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.