Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Langestraat 16, Hengelo52.266013006.79094700Eetcafé

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Ons idee is om een leuke uitgaansgelegenheid te creëren waarbij lekker gedronken en eventueel gegeten kan worden met vrienden in een informele sfeer. Dit ook mede naar aanleiding van onze succesvolle Catering en “Food & Friends” avonden de wij organiseerden en de vraag van onze gasten om dit te gaan doen.

keuken:

Eetcafé

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Food Club Merlijn bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Food Club Merlijn9.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Monique
27 november 2016
Heerlijk gegeten. Wijn top
Wij hebben heerlijk gegeten en gedronken. Wat een lekkere gerechten. Wijn was ook super lekker. Bediening top.


9.0
Gemiddelde
Marcel
20 november 2016
Food & Friends
Wij hebben, 18-12-2016, genoten van Food & Friends!! Wisten niet wat we er ons van moesten voorstellen maar een aanrader voor een heerlijke avond. De verzorging is uitstekend, lekker eten, goede wijn, bediening en ambiance!! De mogelijkheid om even met de kok te praten hoe hij iets maakt, waar kan dat nog. Met een mooie uitleg over de wijnen die geschonken werden, zelfs met een vertegenwoordiger van het wijnhuis, zeer aardige mevrouw. Complimenten aan het team van Foodclub Merlijn. Komen beslist weer.


8.7
Gemiddelde
Kim
26 oktober 2016
Gastvrij zoals het hoort
Wat een lieve en leuke bediening heeft Merlijn. We waren er met 2 kinderen (9 en 12 jaar) en wat lief werd er met hen omgegaan! Top. Het eten en ambiance was uitstekend en passend bij de locatie. Toch een kritische noot / klein minpuntje. We moesten toch wel lang wachten op het hoofdgerecht. Het wachten werd weliswaar opgevuld met 2x amuse, maar toch. Verder erg genoten.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.