Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Noord IJsseldijk 109a, IJsselstein52.055666005.01359400Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Terwijl in uitkijkt over het prachtige landschap, geniet u van smaakvolle gerechten!

In het à la carte restaurant verrassen wij u graag met smaakvolle seizoensgebonden gerechten. Natuurlijk bereid met streekproducten. Van april tot oktober kunt u na een lange wandeling of fietstocht ook terecht op ons heerlijk verkoelende terras aan het water. Komt u met de auto? Dan parkeert u bij restaurant Marnemoende gratis voor de deur.

keuken:

Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

Aan het water 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Marnemoende bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Marnemoende8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Paul
23 oktober 2016
Wederom een gelaagde avond!
sfeervol en uitstekend restaurant waar ik graag kom zowel met zakelijke relaties als privé.


9.3
Gemiddelde
Ton
23 oktober 2016
weerzien
Ik was daar voor een lunch met oud-collega's. Een jaarlijks weerzien. Dat geeft op zich al sfeer. Maar de uitstekende lunchkaart, prachtig mooi opgemaakte gerechten en de heerlijke smaken maakten deze lunch tot een feest. Ook de wijn mocht zich verheugen in een grote belangstelling. Het meest bijzondere vond ik was dat de uitgeserveerde gerechten 'gewoon' op de kaart stonden. Met andere woorden: de keuken had voor ons niet iets speciaals gedaan. Dat hoefde ook helemaal niet. De bediening moet even op gang komen om 12 personen te voorzien maar daarna liep alles voortreffelijk. Zeer vriendelijk en geïnteresseerd.


8.7
Gemiddelde
Rocus
22 oktober 2016
?
Een echte aanrader! De gerecht zijn eerlijk, kakelvers en zeer smaakvol: je proeft alle ingrediënten en sommige smaakcombinaties zijn een sensatie en het vlees is zeer goed bereid. Zonder meer een uitblinker, zeker in vergelijking met de restaurants in het - in gastronomisch opzicht - zeer armoedige IJsselstein. Als aperitief een huiswijn - een Merlot - genomen; deze was zo goed dat we , ook al doordat we met de auto waren, de aanbevolen wijnen en bieren bij de gerechten hebben genegeerd. Dit zegt veel over de manier waarop hier geprobeerd wordt op alle onderdelen een goed product aan te bieden, menig gerenommeerd restaurant moet zich voor zijn huiswijnen schamen. De locatie is sfeervol, al is de grootste attractie , met name in de zomertijd, natuurlijk het uitzicht. De bediening is aardig en attent, al zou wat meer kennis van de gerechten en de gastronomie hun aanwezig zeker geen kwaad doen.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland