Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Noord IJsseldijk 109a, IJsselstein52.055666005.01359400Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Terwijl in uitkijkt over het prachtige landschap, geniet u van smaakvolle gerechten!

In het à la carte restaurant verrassen wij u graag met smaakvolle seizoensgebonden gerechten. Natuurlijk bereid met streekproducten. Van april tot oktober kunt u na een lange wandeling of fietstocht ook terecht op ons heerlijk verkoelende terras aan het water. Komt u met de auto? Dan parkeert u bij restaurant Marnemoende gratis voor de deur.

keuken:

Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

Aan het water 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Marnemoende bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Marnemoende8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.3
Gemiddelde
Tineke
2 oktober 2017
Heerlijk gegeten, jammer van de mindere ontvangst
We hebben heerlijk gegeten. De schotels worden prachtig gepresenteerd. Ik mag geen gejodeerd zout en geen geraffineerde suiker. Er kwam alle medewerking vanuit de keuken. Super! jammer: we kwamen met 1 gast meer dan opgegeven. Aan de kop van de tafel kon best een extra stoel, maar daar werd gecompliceerd op gereageerd. Hadden we onze gast dan onder de tafel moeten plaatsen? Onze directeur was het niet eens met de plek die ons was toebedeeld en vroeg om een andere tafel. Dat kon niet en we kregen stellig de indruk dat het erg makkelijk werd afgedaan. Ik wil hier wel het woord arrogant gebruiken.


8.3
Gemiddelde
Herald
30 september 2017
Alles klopte
Gister heerlijk gegeten met Turkse gasten. Prachtige tafel eaar we mooi de polder in keken met opkomende onweersbuien. De wijnen waren lekker (veel verschillende wijnen per gals te bestellen) en super goede gastheer en goede bediening. De forel, kalf, tonijn en lende als voorgerecht allen top en ook de hoofdgerechten schol, bavette, kalf en gamba super lekker. Dus hele fijne avond en alles klopte deze keer. Bedankt.


8.3
Gemiddelde
Hanneke
18 september 2017
Lekker menu
We hebben wederom lekker gegeten bij Marnemoende. Vijfgangenmenu was lekker gevarieerd met heerlijke ingrediënten. Het soepje kan warmer geserveerd worden zodat de groente iets gegaard wordt, deze bleef nu te rauw (hard). Standaard vragen zij daar of er dingen zijn die je niet kunt of wilt eten en dat vind ik een hele prettige service.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.