Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Schoolstraat 11, Venray51.526346305.97451310Bistro

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een avondje uit: tijd voor het grote genieten. Enerzijds de vertrouwde sfeer van gezellig samenzijn. Anderzijds de verrassing van een zeer uitgebreide kaart. En dat in een gemoedelijke omgeving, met een gastvrijheid die zijn weerga niet kent.
Bij Gossimijne kunt u snel een hapje eten, maar ook uitgebreid Bourgondisch tafelen. Alleen, met z’n tweeën of juist in groter gezelschap: we doen er alles aan om het u volledig naar de zin te maken.
Neem onze kaart. Of u nu een echte vleesliefhebber bent, liever vis heeft of juist vegetarisch eet, tien tegen één dat u moeilijk uw keuze kunt maken. En heeft u bijzondere wensen? Laat het even weten, het mag u aan niets ontbreken.
Want dáár is het ons om te doen. Dat u op het einde van de avond heerlijk gegeten heeft, een gezellige tijd heeft gehad en naar huis gaat met de gedachte:

Gossimijne... da’s lekker!

keuken:

Bistro
Klik hier indien u eigenaar of manager van Bar-Bistro-Restaurant Gossimijne bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Bar-Bistro-Restaurant Gossimijne8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Tim
27 april 2017
Top avond!
Het was gewoon fantastisch de bediening had tijd voor een praatje het was zo als gewoonlijk verrukkelijk en de service sprong er weer boven uit.


7.0
Gemiddelde
Sanne
26 april 2017
Lekker gegeten voor een redelijk hoge prijs
Met 3 collega's heb ik hier gegeten op een dinsdag. De service was prima, het eten was ook goed. Alleen vind ik de diversiteit op de kaart helaas steeds minder worden. Ik heb bv. 2 keer hetzelfde gerechtje besteld omdat ik niet echt meer iets kon vinden wat mij lekker leek. Verder was de service prima en het eten ook. Wel vind ik de prijs wat aan de hoge kant!


10.0
Gemiddelde
Paul
24 april 2017
Toprestaurant
Ontzettend genoten. Het eten was top en de bediening was vriendelijk en goed!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.