Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Hazenkampseweg 126, Nijmegen51.826815005.84704300Eetcafé

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Er wordt met liefde gekookt en dat proeft u, alleen maar verse ingrediënten waar onze koks mee werken.. U kunt bij ons een keuze maken van onze a la carte kaart of laat u zich verrassen door de keuken.

Tevens houden wij rekening met speciale wensen en evt. diëten

keuken:

Eetcafé

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

reserveren:

aan te raden

 Reviews over Eetcafé Jan Klaassen8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Suzanne
16 januari 2017
Lekker, gezellig en goede bediening
Ieder jaar eten wij bij eetcafe Jan Klaassen na een dag Sanadome. Er is altijd een goed keuze aanbod, het eten wordt op temperatuur geserveerd. De bediening is vriendelijke en op tempo. En de sfeer is zoals je je voorstelt bij een eetcafe, gezellig casual. Er hangt een vrije sfeer en dat in combinatie met een heerlijke keuken maakt het voor ons een echte aanrader!


8.0
Gemiddelde
Jolande
16 januari 2017
Ontspannen genieten
Afgelopen zaterdag heb ik met vrienden voor het eerst bij Jan Klaassen gegeten. Ik woon pas in Nijmegen en Jan Klaassen ligt om de hoek. Dus dat is al een groot voordeel! Maar het is nog mooier dat je bij Jan Klaassen ook echt ontspannen kunt genieten van de sfeer en het eten. Wij kozen voor een verrassingsmenu van 25 euro en bestelden daarbij een heerlijke witte wijn. En het was werkelijk verrassend lekker en bijzonder! We zullen zeker nog eens terugkomen!


10.0
Gemiddelde
Rudy
15 januari 2017
Lekker en gezellig
Erg lekker gegeten, en gedronken. Mijn vrouw en ik hebben genoten. Ze hebben naar mijn mening verrassende gerechten op de menukaart staan die zeker het proberen waard zijn. Ik zelf heb bijvoorbeeld erg genoten van de varkenswangen, zie je niet overal op het menu staan. Dit gerecht is zeker een aanrader voor mensen die van een lekker stukje vlees houden. Medewerkers ook zeer attent en allert, kijken goed of alles naar wens is. Ik was overigens zo stom om mijn telefoon te vergeten, en toen hebben ze nog naar de taxi gebeld om dat door te geven, maar we waren al thuis. Volgende dag opgehaald. Kortom niets dan lof. Hier ga ik zeker vaker komen.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.