Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Marktstraat 2, Enschede52.221074206.89457250AmerikaansInternationaal

toon telefoonnummer

Ga naar de restaurant website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd

Reviews over Steakhouse Goody's8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Ida
16 april 2017
Heerlijk gegeten!
Wij hebben voor de eerste keer bij Steakhouse Goody's gegeten en waren positief verrast. Leuk ingericht restaurant, met zeer vriendelijke en vlotte bediening. We kozen voor brood met sausjes vooraf (bruin en wit), lekker met kerriesaus, knoflooksaus, kruidenboter en eiersalade. Een goed begin. Echtgenoot koos de saté, ik koos de zalm. De saté was lekker volgens partner met een pittige pindasaus en kroepoek. De zalm was heerlijk zacht, geserveerd op een bedje van groene pasta met pesto met apart in een kannetje een zoetige ketjapsaus die verrassend lekker smaakte in combinatie met de zalm en de pasta. Er bij patatjes en gebakken aardappeltjes, Toe koffie voor mij een een Irish coffee voor de wederhelft, De prijzen zijn schappelijk en Goody's heeft een leuke menukaart met steaks maar ook een aantal flinke hamburgers, dus we vinden dit restaurant zeker een aanrader, ook voor onszelf!


8.0
Gemiddelde
Richard
16 april 2017
Goed eten in een sfeervol restaurant
Het eten was erg lekker op de inktvis ringen na. Deze waren te lang gefrituurd en daardoor heel erg taai. Verder waren de gerechten goed op smaak. De porties zijn groot genoeg, in tegenstelling tot wat we zelf lazen in reviews van andere klanten. De Goody's burger is echt een uitdaging en ik kreeg hem niet op. Gelukkig kon ik het mee naar huis nemen, want hij is veel te lekker om weg te gooien. Zeker een aanrader en we komen terug!


8.0
Gemiddelde
Stefan
15 april 2017
Super gegeten
Goed eten voor een goede prijs. Bedoening vriendelijk en snel. Mooie open keuken.


8.0
Gemiddelde
Arlette
14 april 2017
Een lekker stuk vlees
Was gezellig druk. Bediening prima en het vlees was heel goed!


6.3
Gemiddelde
Claudia
14 april 2017
Uit eten
We hadden van te voren een tafel voor 5 gereserveerd om 19.30uur maar toen we binnen kwamen was er géén tafel vrij! We hebben in totaal 20minuten gewacht aan de bar en er wordt ons als excuses bv geen drankje aangeboden. En we moesten met alles lang wachten. De service op zaterdag was helaas niet zo goed, erg jammer want t is een leuk restaurant. Het eten was heerlijk!!Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.