Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Heereweg 22a, Midsland53.387287705.28509900EuropeesMediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
In ons restaurant streven wij ernaar onze gasten steeds weer te verrassen met bijzondere smaken in een intieme ambiance. Met onze passie voor koken in combinatie met een keur aan passende wijnen en onze gastgerichte service, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat, bent u elk bezoek verzekerd van een geslaagde avond.

Onze gerechten zijn zeer gevarieerd en bieden voor elk wat wils. Van zeebanket voor het ware eilandgevoel, vlees en gevogelte tot een uitgebreide keuze uit vegetarische gerechten. Ook met uw speciale wensen houden wij graag rekening.

Neem de tijd om te genieten van één, twee of maar liefst acht verschillende gangen, waarbij wij u ons wijnarrangement van harte aanbevelen. Hierin is de best mogelijke combinatie van elk gerecht met steeds verrassende wijnen voor u uitgedacht.

Keukens:

Europees, Mediterraan

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

reserveren:

gewenst

Chefkok:

Helga Stobbe

GaultMillau

13 punten

Ligging

in/bij de duinen

Groepsfaciliteiten

Groepen tot 35 personen 

terras

Verwarmd terras 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant 't Golfje bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant 't Golfje8.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Kim
23 mei 2017
Culinair genoegen
Deze chef verstaat haar vak ! Mooie, smaakvolle en originele gerechten. Je kunt kiezen hoeveel gangen je wilt eten en de keuken stemt de grootte van de porties er op af. Vriendelijke bediening en mooie ambiance. Bij goed weer kun je lekker buiten eten. De voorgerechten die wij hadden waren fantastisch. Het hoofdgerecht (kalf met onder andere dikke frieten) kon iets minder onze goedkeuring wegdragen. De frieten waren niet gaar en slap. Maar we hadden de indruk dat de keuken ook open stond voor onze feedback, dus we hebben er alle vertrouwen in dat dat eenmalig was. Conclusie: als je bijzonder en lekker wilt eten op Terschelling is dit een goede keus.


9.3
Gemiddelde
Sandra
23 mei 2017
Een bijzonder culinaire avond
Wij lieten ons verrassen en werden dit ook! Gang na gang heerlijke gerechten, met zorg bereid, vol van smaak met uitleg van de producten en bereidingswijzen. Een bijzondere ervaring door een combinatie van sfeer, vakmanschap en gastvrijheid. En aan het einde van de avond een zeer attente verrassing voor mijn verjaardag. Wij hadden een heel bijzondere avond! Hartelijk dank! Wij raden iedereen aan om te genieten van dit mooie en culinair hoogstaande restaurant!


9.3
Gemiddelde
Marian
21 mei 2017
Zalig
We hebben zaterdag jl. weer bij jullie gegeten. We komen speciaal uit Haarlem en hebben dit keer mijn zus en zwager meegenomen. Het was een feest. De amuses en gerechten waren zo heerlijk. Duidelijke toelichting en service. Genoten hebben we!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.