Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Prof. Tulpplein 1, Amsterdam52.360034504.90532520InternationaalBrasserie

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De Amstel Brasserie is het kleine broertje van restaurant La Rive en daarmee een goed alternatief.

De menukaart volgt de seizoenen met smaakvolle brasserie-stijl gerechten, waardoor de Amstel Brasserie de uitgelezen plek is voor een rustige lunch of diner. Naast een wisselend driegangenmenu voor de aantrekkelijke prijs van € 45,00 biedt de kaart seizoensgerechten en klassiekers zoals Caesar salad, de malse Amstelburger of runderkroketjes met briochebrood

Keukens:

Internationaal, Brasserie

Prijzen:

3g-menu: € 36,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

kerst:

1e Kerstdag: lunch; diner
2e Kerstdag: lunch; diner
31 december: diner
1 januari: diner

Chefkok:

Roger Rassin

Betaalmogelijkheden

PINMastercardVisaAmerican ExpressDiners Club

Aangesloten bij

GaultMillau

12 punten

Ambiance

romantisch, luxe, exclusief, klassiek

Muziek

gevarieerd

Ligging

aan een rivier, in een winkelstraat of -centrum

Parkeren

betaald parkeren

Invalidevoorzieningen

Rolstoeltoegankelijk,
Toegankelijk toilet

overnachten

  Meer »

terras

serre 

 Reviews over Amstel Brasserie8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.6
Gemiddelde
Marcel van Oss
25 november 2016
Juweeltje
Wat een geweldig verwenarrangement.Top qua spijzen en drank. Uiterst plezierige en persoonlijke bediening. We hopen zeer dat dit 150 jaar arrangement volgend jaar vervolg krijgt. We betalen dan graag € 151,- Aanrader. Juweeltje


3.3
Gemiddelde
Bas
13 november 2016
Tegenvaller
Afgelopen zaterdag zijn wij gaan lunchen in het Amstelhotel. Normaal gesproken doen we daar regelmatig een ontbijt, dat erg goed bevalt. De lunch in de brasserie is een regelrechte aanfluiting. ondanks het feit dat het leeg was op 1 persoon na, hebben we erg lang moeten wachten op simpele zaken als een Ceasar salad en een BLTC. Ongeveer een uur na bestelling. Wat we vervolgens kregen was van een dusdanige eenvoud, dat kan echt niet gezien de plek, de naam en de prijs. De vrij junior bediening kon dat natuurlijk niet helpen, maar het enige dat erdoor kon waren de oesters en de champagne. Erg jammer en zeker niet voor herhaling vatbaar. Tip is dat er beter op boven gefocused kan worden en daar de lunch te serveren en de kwaliteit sterk aan te passen. Met 6 volwassenen en 4 kinderen zijn we ontevreden naar huis gegaan. Voor de kinderen was er overigens niets geregeld qua eten, slecht eten en geen enkel gezond item. Voor dit geld kun je in een eetcafe anywhere in Amsterdam veel meer en veel beter krijgen. Dus geen lunch meer in het Amstelhotel voor ons.


5.6
Gemiddelde
Andrea
8 november 2016
Niet wat je mag verwachten van het Amstelhotel
We hadden voor 6 personen een lunch gereserveerd in het Amstel Hotel ter gelegenheid van het afstuderen van onze zoon. De ontvangst en de charme van het personeel waren uitstekend. Bij het serveren van de lunch ontbrak een van de voorgerechten waardoor er een ongemakkelijk moment voor de ober en de gasten ontstond. Overigens keurig opgelost met zo snel mogelijk het ontbrekende gerecht te serveren. Voor het hoofdgerecht had ik, omdat ik van linzen hou, een vegetarisch gerecht besteld. Het gerecht was heerlijk, maar er was geen enkele lins te bekennen in het gerecht: foutje van de keuken :-( In de brasserie werd door personeel met ? (6 man) een soort werkoverleg gevoerd. Niet passend en professioneel om dit in de Brasserie te doen. De optelsom van deze punten leiden tot een niet al te positieve beoordeling. Jammer, we hadden er ons zoveel van voorgesteld.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.