Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Albert Cuypstraat 40, Amsterdam52.354539404.88869480TurksMediterraanGrieks

toon telefoonnummer

(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Uitsluitend op houtskool gegrilde vlees- en visschotels vormen de basis van onze keuken, maar een grote variëteit aan salades en mezes zijn van groot belang voor de uitgebreide opening van de maaltijd.

Orontes is de oude naam van de rivier de Asi die door Zuid-Turkije de Middellandse Zee instroomt. De valleien waardoor deze rivier stroomt hebben een groot deel van onze gerechten voortgebracht.

Van oudsher is er een zeer gevarieerde keuken, waarin Griekse, Romeinse, Arabische, Armeense, Franse en Turkse invloeden terug te vinden zijn. Wie de streek Hatay of Antakya (het oude Antiochië) kent zal onze gerechten voor een groot deel herkennen.

Producten uit de streek zoals granaatappelsaus, kruiden, peperpuree en kikkererwten voor de humus worden exclusief voor Orontes geïmporteerd. Daarnaast gebruiken wij olijfolie en verse ingrediënten.

Keukens:

Turks, Mediterraan, Grieks

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

reserveren:

gewenst

Betaalmogelijkheden

PIN

Groepsfaciliteiten

Groepen tot 30 personen 

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Orontes (De Pijp) bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.