Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Havenweg 4a-4b, Helmond51.479352605.65207120Internationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Kom langs bij 't Pakhuis voor een à la carte lunch of diner voor een leuke prijs.

keuken:

Internationaal

Prijzen:

VHN: € 27,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Ambiance

romantisch

Ligging

aan een kanaal

terras

Aan het water, Verwarmd terras 
Klik hier indien u eigenaar of manager van 't Pakhuis bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over 't Pakhuis7.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.3
Gemiddelde
Rien en Yvonne
17 juni 2017
De vergeten gasten
wat er ook maar mis kon gaan ging ook mis. Het bestelde drankje kwam vlot, gelijk stokbrood met kruidenboter gevraagd en dat kwam na 20 minuten, dit was vergeten aan de keuken door te geven. Toen ons hoofdgerecht besteld, dat kwam na vragen van ons een dik uur later, men was het bestelbonnetje kwijt. Het eten was erg lekker. daarna op het terras een zoete witte wijn en een dame blanche gevraagd. er werd echter een droge wijn geserveerd. en met excuus werd er een goede wijn gebracht. personeel vond het echt super vervelend maar we werden gecompenseerd en excuus aanvaard.


1.0
Gemiddelde
Paul
13 juni 2017
Shit
Was gesloten


4.3
Gemiddelde
Freek
19 februari 2017
Moeilijk doen over avondje uit bonnen
Gisteravond hier een hapje gegeten met bonnen van Jumbo actie voor we naar de bios gingen. Menu is wat standaard, beiden voor spies van varkenshaas gehad met broodmandje en drie smeersels vooraf. Hoofdgerecht was zeker voldoende en redelijk mals. Helaas wat flauw en beetje bleek vlees. Daarbij voldoende friet en saus uit een pakje. Ik had bbq en mijn vriendin champignonsaus. Sla erbij was wat fantasieloos en opmaak van het bord eveneens. Mayo kost extra. Zonder korting zou ik dit er niet voor willen betalen maar met korting prima. Ambiance is redelijk al is een en ander wat aan onderhoud of vervanging toe. Bij het afrekenen werd moeilijk gedaan. Had 4 bonnen gebruikt, dus 20 euro korting op bedrag van 52 euro. Kreeg 1 bon terug want we hadden niet voor genoeg eten besteld... Dus minder korting. Wel mochten we weer plaatsnemen om nagerecht bij te bestellen... Dacht het niet. Bovendien moesten we haasten voor de film. Bij aangeven dat de bon niet meer gebruikt kon worden kreeg ik deze weer mee met belofte dat ik die een volgende keer mocht inleveren daar. Maar die komt er niet, want blijkt dat we voor 52,- de 4 bonnen wel hadden mogen inleveren. Pakhuis houdt er eigen regeltjes op na. Bedenk dit dus voor je hier met jumbo actie naartoe gaat. Voor ons de laatste keer. Voor dezelfde prijs kun je in de buurt zeker beter krijgen met geen poespas achteraf.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.