Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Graaf Ottoweg 6, Lochem52.161337706.42005600CanadeesNoord-Amerikaans

toon telefoonnummer

Ga naar de restaurant website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant Mondani heeft een unieke ligging. Het ligt aan de rand van de stadskern Lochem. Het interieur is verbazingwekkend: u waant zich in de eeuwenoude cultuur van de eerste volkeren (First Nations en de Inuit volkeren) uit het hoge noorden van Canada. Veel mooie Cederkunst zoals maskers, peddels, een totum en dance screens treft u aan in het restaurant. Een Grizzly Beer, een Eland (de koning van de Canadese wouden) vindt u in de Lodge.

29 Mei hebben wij een leuke avond met Canadese muziek ''Thorn & Roses'' en een 3 gangen diner voor €35,00 reserveer tijdig, vol=vol

Om de typisch Canadese gerechten nog meer flair te geven is restaurant Mondani spraakmakend, maar vooral met stijl ingericht. Het interieur is doorspekt met originele souvenirs uit Canada en Amerika; de grizzly beer houdt je voortdurend in de gaten en de indianentooi van hermelijn en adelaarsveren laten je in een heuse Western terechtkomen.De kaart is ruig en origineel en op de wijnkaart staan onder andere Canadese wijnen. Bij het restaurant hoort ook een serre en een eetterras, dat uitzicht biedt op de vijver en een aantal boomstammen om ook hier de stijl van Mondani te accentueren. De keuken is Canadees maar onderscheidt zich duidelijk van het gemiddelde steakhouse. Het gaat er bij chef Berry Swarthoff om creatieve gerechten te bereiden uit bekende en minder algemene ingrediënten. In de eerste categorie passen bijvoorbeeld verse zalm en kreeft en vers vlees van hormoonvrij vee uit Alberta (niet gemakkelijk aan te komen). Onder de meer exotische vleessoorten vallen Canadese bizon en eland en zelfs Amerikaanse alligator als men dat zou willen. Al dit vlees is afkomstig van dieren die op grote farms worden gehouden en onder strenge veterinaire controle staan. Typisch voorbeeld van een voorgerecht uit de keuken van Mondani is de Grassberry Salad -verse groene asperges met aardbeien en een melange van sla, oversprenkeld met een dressing waarin een Amerikaanse Chardonnaywijn is verwerkt, Uit de vele nagerechten kan men een lemon pie kiezen als voorbeeld van een traditioneel product bij uitstek in zowel Canada als de VS. Op de wijnkaart staan rode en witte wijnen uit Ontario en Californië met als specialiteit ijswijn, een zoete dessertwijn die al een paar prijzen in Europa heeft gewonnen.


Dat Mondani inmiddels erkenning heeft gekregen voor de kwaliteit van zijn keuken blijkt uit het feit dat het restaurant de catering heeft mogen verzorgen bij de opening van het Canadese paviljoen op de wereldtentoonstelling in Hannover.

Keukens:

Canadees, Noord-Amerikaans

Prijzen:

VHN: € 27,50

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

reserveren:

gewenst

Chefkok:

Berry Swarthoff

Betaalmogelijkheden

PINEDC MaestroMastercardVisaAmerican ExpressDiners ClubJCB

Vegetarisch

2 vegetarische gerechten op de kaart

Aangesloten bij

Mosselroute

Ambiance

romantisch

Muziek

Live muziek: Regelmatig

Ligging

in een uitgaanscentrum

Parkeren

18 eigen plaatsen
Gratis parkeren

Invalidevoorzieningen

Rolstoeltoegankelijk

Groepsfaciliteiten

Groepen tot 45 personen Meer »

Kindvriendelijk

kinderstoeltje, speelhoek 

terras

25 plaatsen, parasols aanwezig 

 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.