Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Strandweg 15-15a, Den Haag52.113123934.28055746InternationaalGrand CaféVis

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant Westewind is gelegen op de boulevard van Scheveningen. Hier geniet je van de meest dagverse vis en een prachtig uitzicht over zee

Keukens:

Internationaal, Grand Café, Vis

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo


 Reviews over Grand Café Restaurant Westewind7.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.3
Gemiddelde
Anniek
23 februari 2017
Lekker chaotisch
Voor de tweede keer hier geweest, viel deze keer wat tegen. Eten is niets op aan te merken, was erg lekker. Wel heel lang op moeten wachten (het nemen van een toetje hebben wij hierdoor deze keer laten zitten) en onze tweede ronde van drankjes hebben wij nooit gekregen. Het was erg druk, maar ook erg chaotisch. Serveerster kwam (misschien daardoor?) niet vriendelijk over en was soms wel erg kortaf. Op een rustige avond misschien nog een keer een bezoek waard, maar als het restaurant vrij vol zit gaan wij in vervolg liever naar een ander restaurant. Het kwam namelijk over alsof ze daar niet op voorbereid waren, iets wat je wel zal verwachten op een zaterdag of in een vakantie. Erg jammer,aangezien we de vorige keer een hele fijne avond hadden gehad.


6.3
Gemiddelde
peter
22 februari 2017
dagje uit
Van tevoren een tafeltje aan het raam gereserveerd.leuke sfeer en uitzicht.Bediening vriendelijk maar niet echt efficiënt. bestek gewoon vergeten en de extra bestede portie frites nooit gehad(stond daarom ook niet op de rekening). al met al een leuke tent om ff snel wat te eten,voordat je bv naar het circustheater gaat.


7.6
Gemiddelde
Johanna
19 februari 2017
Goed verzorgd en zeer smakelijk
Na afloop van de musical The Lion King hebben we met zes mensen gedineerd bij Westewind. Heerlijk eten! Vrij prijzig maar van een heel mooie kwaliteit en kwantiteit. De bediening was bijzonder hartelijk. Mijn verzoek bij de reservering om een rustige plek was gehonoreerd. We hebben heerlijk rustig, gezellig en goed gegeten.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.