Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Bakkenweg 16, Den Hoorn53.053434404.74709150FransGrill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd

Keukens:

Frans, Grill

Prijzen:

VHN: € 24,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Chefkok:

Robin Koenen

Aangesloten bij

Ambiance

eenvoudig

Ligging

bij een park, in/bij een bos

 Reviews over Restaurant-Brasserie Bos en Duin8.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Frederique
29 september 2017
Plus- en minpunten
Deze week voor het eerst gegeten bij Bosq. De keuze van de gerechten en de porties waren goed. De bijpassende wijnen waren zeer goed gekozen. We namen 3 c.q. 4 gangen, wat een goede hoeveelheid is. Als eerste kregen we escabeche, deze was lekker op smaak. Alleen jammer dat de gastheer geen uitleg gaf wat er op het bord lag. Hierna gingen we verder met de noordzeekrab. Op zich een goed gerecht, maar dit had eigenlijk als eerste geserveerd moeten worden. Zowel de smaak van de krab als de wijn waren veel fijner dan van de escabeche. Op onze opmerking hierover werd nauwelijks gereageerd. Als derde gang namen we zwezerik. Heerlijk gerecht, perfect gebakken. Het gekozen Texels lam viel helaas tegen. Het vlees was heerlijk mals, maar bevatte zoveel vet, dat de smaak van het lamsvet erg overheerste. De vriendelijke gastvrouw gaf aan dat ze dit zelf ook vies vond, en dat het wel een goeddoorvoed lammetje was geweest. Verder kwam hier ook geen reactie op. Kort gezegd, we hebben diverse lekkere gerechten geproefd, maar er moeten nog wat puntjes op de I gezet worden.


9.0
Gemiddelde
Jos
27 september 2017
En alweer een genoeglijke avond
Dit was de derde keer dat we voor de Experience gingen. En weer was het fenomenaal. Vergezeld van een aanminnig wijarrangement, met de aantrekkelijke optie voor Halve-glazen voor de BOB.


9.0
Gemiddelde
Ant
26 september 2017
Genoten!
Heerlijke avond met onze Canadese vrienden: alles klopte, de wijn het 5 gangenmenu de bediening het gezelschap, awesome!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.