Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Bakkenweg 16, Den Hoorn53.053434404.74709150FransGrill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd

Keukens:

Frans, Grill

Prijzen:

VHN: € 24,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

kerst:

1e Kerstdag: ontbijt; lunch; diner
2e Kerstdag: ontbijt; lunch; diner
31 december: diner
1 januari: diner

Chefkok:

Robin Koenen

Aangesloten bij

Ambiance

eenvoudig

Ligging

bij een park, in/bij een bos

 Reviews over Restaurant-Brasserie Bos en Duin9.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.0
Gemiddelde
Janneke
27 september 2016
We hadden iets anders verwacht
Een hoog gemiddelde op reviews geeft verwachtingen. Die werden voor ons niet helemaal waar gemaakt. De amuse had wat grove smaken: de bouillon erg zout en de curry erg scherp. Het witte bolletje was iets te kort afgebakken. Bij de bietensalade miste ik juist de verschillende smaken. De 3 bereidingen van lam waren erg lekker. Omdat we bij de deserts niet konden kiezen kregen we een grand desert. Dat vond ik goed meegedacht Net een voldoende, voor ons niet genoeg om een keer terug te gaan.


8.7
Gemiddelde
Jeroen
25 september 2016
goede svond
Goed eten,bediening en ambiamce


10.0
Gemiddelde
Patrick
16 september 2016
Prachtige culinaire ervaring
Door mijn werk ben ik een regelmatige bezoeker van (sterren) restaurants en kan ik genieten van goed eten en een goede entourage. Bos en Duin heeft een uitstraling die een wat gemiddelde indruk geeft. deze indruk is echter volledig fout. Al bij de bediening die hartelijk en professioneel is merk je dat er iets bijzonders is aan dit restaurant. De gastvrouw weet heel goed wat ze doet: iemand op zijn/ haar gemak stellen, je welkom laten voelen, te laten ontspannen. De hele tijd door is ze onadrukkelijk aanwezig, past haar gedrag aan bij elke tafel, schat in wat klanten prettig vinden aan aandacht. Een vat van kennis op culliair gebied wanneer je doorvraagt, met een mild gevoel voor humor De amuse sluit aan bij de indruk van de onvangst: een prachtig hapje, waarbij alle smaakelementen geprikkeld worden en waarbij je zowel de aparte onderdelen proeft als het samenspel (krab). De bijgeschonken wijn paste precies. Het voor- en hoofdgerecht deden niet voor elkaar onder. Wat vooral opvalt zijn de verse ingrediënten. Op zich zouden de kokkels gewoon zo gesrveerd kunnen worden- zo vers. De bereiding voegt echter een subltiele twist aan het gerecht toe. Prikkelend, verassend, bij elke hap weet je dat je eet. Ook bij het hoofdgerecht is de harder prima bereid, de groenten die erbij geserveerd zijn overtroeven hem bijna in de bijtgare bereiding. Zelden zoveel aandacht gezien/ geproefd bij het maken van groenten. Ook het kaasplankje was toch weer verassend door de samenstelling. Alles, letterlijk alles was lekker en áf. Bijvoorbeeld het obligatie broodje, de boter, de olie en het zout: stuk voor stuk topkwaliteit. Bij elke hap is het even genieten. Je eet op ster niveau, maar iedereen zit er in zijn vakantiekleding ontspannen bij. Misschien wel het beste dat ik al gegeten heb! De prijs is redelijk, behalve wanneer je beseft wat je gegeten hebt, voor deze maaltijd kun je ook het dubbele betalen in een stad van gemiddelde omvang.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland