Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Bakkenweg 16, Den Hoorn53.053434404.74709150FransGrill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd

Keukens:

Frans, Grill

Prijzen:

VHN: € 24,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Chefkok:

Robin Koenen

Aangesloten bij

Ambiance

eenvoudig

Ligging

bij een park, in/bij een bos

 Reviews over Restaurant-Brasserie Bos en Duin8.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
T.L. de Waart
12 januari 2017
Een topavond!
Op een zaterdag in januari hebben we ons heerlijk in de watten laten leggen door de brigade van Bos en duin. Na de hartelijke ontvangst kozen wij voor de cava als aperitief waarna er een scala aan heerlijke hapjes volgde. Krokante rijst met paddenstoelen, macaron met paling en luchtige komkommergazpacho. We kozen voor een 3 gangen assortiment uit de kaart. Een proeverij van eendenham en seranoham viel in de smaak. Mijn disgenoot vroeg of de kreeft van de kaart ook door de helft mocht. Dit mocht en deze was heerlijk mals en perfect bereid. Als hoofdgerecht prima bavette met zeezout en groene asperges. Lekker! Toe kwam er nog een compositie van witte chocolade, kweepeer en sabayon. Na het diner werden we vriendelijk uitgezwaaid door de ober. Wat een passie bij deze mensen. Graag tot ziens!


5.6
Gemiddelde
Petra
6 januari 2017
Zeer matig
Afgelopen 4 januari gegeten. Hoge verwachting gezien plaatjes op de website en de belofte dat er Angus rund van de Bigg Green Egg geserveerd wordt. Om te beginnen met het voorgerecht: de Rilette was ronduit niet vers en smaakte ranzig. Voor het hoofdgerecht hadden we dus zoals gezegd hoge verwachting; helaas de Big Green Egg stond pontificaal zichtbaar in de open keuken maar werd NIET gebruikt. Het kwam gewoon van een normale grill. Het maiskolfje die als groente erbij lag stonk en was niet te eten(oud). De aardappeltjes "uit de oven" waren duidelijk onderweg òòk een frituur tegengekomen. Jammer allemaal, en dan best een pittige prijs voor een 3 gangen menu. Om e.e.a. een beetje goed te maken kregen we de koffie van het huis.... Met dit niveau geen aanrader wat mij betreft.


9.0
Gemiddelde
Julia
1 januari 2017
Lekker kerstavond
De gerechten waren lekker en altijd met een verrassende twist! Geweldige avond!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.