Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Hippolytusbuurt 43, Delft52.012299004.35652000Grieks

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Olympia hanteert een zuivere eerlijke keuken, met uitsluitend griekse kwaliteitsprodukten en zoveel als mogelijk, verse ingrediƫnten en kruiden uit Griekenland.

Zo komen het aroma en de smaak van onze keukenbrigade onze gerechten zoveel mogelijk tot hun recht. Ook willen wij U wijzen op de grote variƫteit in de Griekse gerechten. Iedere provincie en ieder eiland kent zijn eigen specialiteiten en gewoonten. Door middel van onze zorgvuldig samengestelde menukaart hebben wij getracht U een goed inzicht te geven in de vele specialiteiten die Griekenland U te bieden heeft.

Wij hopen, dat U zich door ons laat verleiden tot een culinaire belevenis door de rijke Griekse keuken, met haar eeuwenoude recepten en tradities en haar goed bewaarde geheimen.

keuken:

Grieks

Prijzen:

VHN: € 19,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

reserveren:

gewenst

Betaalmogelijkheden

PINMastercardVisaAmerican Express

Ambiance

authentiek/traditioneel

Muziek

traditioneel uit eigen land

Divers


Afhalen mogelijk

Groepsfaciliteiten

Groepen tot 50 personen 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Olympia bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Olympia7.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


5.0
Gemiddelde
Kees
13 augustus 2017
Vergane glorie
Wij komen al sinds 1984 bij Olympia. Doordat we zijn verhuisd zijn we een aantal jaar daar niet geweest. Wij herinneren ons Olympia als een uitermate gastvrij en sfeervol restaurant met uitstekende gerechten. Bij ontvangst kreeg je altijd een glaasje ouzo. Met die herinnering zijn we afgelopen dinsdag met z'n vieren gaan eten bij Olympia. Dat viel eerlijk gezegd niet mee. Het restaurant had niet meer de Griekse uitstraling van vroeger, we kregen geen glaasje ouzo bij aankomst, de bediening had niet altijd aandacht voor ons - we hebben nadat ons eerste drankje op was, zeker een kwartier moeten wachten totdat iemand aanspreekbaar was- en de gerechten vonden we niet zo goed zoals we gewend waren. We gingen vol verwachting en met mooie herinneringen bij Olympia eten, maar zijn uiteindelijk toch wel met enige teleurstelling weggegaan.


8.0
Gemiddelde
Els
12 augustus 2017
Lekker gegeten
We hebben lekker gegeten. De kaart was erg uitgebreid. Slim systeem om een menu te verzinnen waarbij je de hele kaart kan gebruiken.


6.0
Gemiddelde
Sanne
3 augustus 2017
Prima avondje
Mijn familie en ik gingen hier heen om een lekker avondje te gaan eten, we hadden gereserveerd en bij aankomst werden we neergezet op de meest oncomfortabele stoelen die je maar kan bedenken...aan de andere kant van de zaak stonden grote zachte stoelen...raar dat dit niet overal is in de zaak. We kregen netjes een glaasje ouzo en voor mijn jongere broertje een glas sinas. Vervolgens weinig brood voor met 4 mensen en teveel beleg. De menu kaart die we vervolgens kregen was heel onhandig ingedeeld, alsof het een fotoboek van de Hema was, meer foto's dan duidelijke beschrijvingen van de gerechten. Uiteindelijk de souflaki mix en de giros schotel besteld, wat een verassing bleef want er stond niet bij wat hierbij werd geserveerd. Het duurde lang voordat de bediening langs kwam voor zowel onze bestelling als voor het drinken tot dat een van ons opstond om de bediening erop te wijzen dat we klaar waren. Ondertussen zaten zij niks te doen en/of te kletsen met elkaar. Het eten smaakte prima, maar voor de prijs had ik iets meer verwacht...we hebben daarom ook gekozen een toetje ergens anders te halen. De zaak zelf ziet er leuk uit, erg traditioneel, je zit alleen erg op elkaar.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.