Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Amerfoortseweg 86, Hoog Soeren52.232918455.87786794FransBelgisch

toon telefoonnummer

Ga naar de restaurant website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd

Overnachten in of bij De Echoput


Hotel Gastronomique De Echoput bevindt zich op de Veluwe, temidden van 11.000 ha wildgebied en bossen van Paleis Het Loo.
Naast lunchen en dineren in Restaurant De Echoput en Bistro Flavours, kunt u nu ook overnachten en vergaderen in het mooie gastronomische hotel. De Echoput is een heerlijk toevluchts- en verwenoord voor met z’n tweeën.
Maar de Echoput is ook bij uitstek een geschikte locatie voor zakelijke en privé gezelschappen. Voor besloten lunches of diners, vergaderingen, seminars etc zijn er verschillende comfortabele ruimtes. Er zijn diverse activiteiten in de omgeving en in combinatie met De Echoput Kook- en Wijnschool.

De 42 luxe hotelkamers, waarvan 6 suites zijn sfeervol ingericht, hebben een prachtig uitzicht op de bomen rond het hotel en zijn voorzien van een balkon, loggia of erker. De kamers zijn o.a. uitgerust met airco, vloerverwarming, LCD tv, laptopsafe, gratis gebruik van mini-bar, riante leestafel, luxe badkamer met separate duo-douche en apart toilet. Het hotel heeft een binnenzwembad, sauna, fitnessruimte en indoor putting green.

Kijk op onze website www.echoput.nl voor meer informatie over prijzen, hotel-arrangementen en beschikbaarheid. We ontvangen u graag.


Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland