Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Dobbe 15, Zwolle52.529223506.10170040ChineesJapans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Van Sam Chau Kai tot Kai Ting, laat u verassen door deze deze Zuid-Chinese kookkunsten!

De Lange Muur staat bekend om haar uitstekende en authentieke Aziatische gerechten, die uitsluitend bestaan uit dagverse ingredi├źnten. Wij onderscheiden ons door bekwaam en vriendelijk personeel. Zij doen er alles aan, om u een heerlijke avond te bezorgen. Voor ons is uitmuntende service vanzelfsprekend.

Naast de Chinese specialiteiten, bereiden wij tevens Japanse gerechten op de Tepangyaki plaat, terwijl u toekijkt en geniet van een heerlijke aperatief.

Keukens:

Chinees, Japans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Lange Muur bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant De Lange Muur8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Ineke
18 april 2017
Wachten en nog even wachten.
We hadden met een groep van 8 mensen gereserveerd om 18:00 uur voor de verjaardag van Ren├ę. Toen we aankwamen moeten we wachten en nog eens wachten. Reservering was blijkbaar niet goed verwerkt. 20min. later konden we pas plaats nemen. Ze deden hun best het op te lossen, maar zo'n ontvangst doet toch af aan de sfeer.


8.3
Gemiddelde
Ineke
21 maart 2017
Gezellig menu
We laten altijd een tafel vol hapjes en menu's brengen en eten dan allen ervan. Voordeel is dat alles bijna op gaat en iedereen verzadigd is. En de prijs is om van te smullen. Kun je vaker gaaan en dat doen we dan ook regelmatig. Ze kennen ons al bij naam.


8.0
Gemiddelde
Pleun
5 maart 2017
eten bij de lange muur
We hebben aan een ronde tafel gezeten, was heel veel prive en een rond draaiplato wat erg handig is en ook het eten was erg lekker


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.