Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Rijksweg West 61, Westerbroek53.179042506.68109380Steakhouse

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
In ongedwongen huiskamersfeer kunt u bij ons lekker en gezellig dineren. In onze uitgebreide menukaart, kunt u een keuze maken uit spareribs, schnitzels, verschillende biefstukken, vis, en vegetarische gerechten. Al onze gerechten worden ambachtelijk, a-la-minute, bereid.

keuken:

Steakhouse

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Amazing Steakhouse bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Amazing Steakhouse9.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.7
Gemiddelde
Harald
10 oktober 2016
Een andere lading dan de naam doet vermoeden
Hoewel we het restaurant regelmatig passeren, waren we nog nooit op het idee gekomen om er te gaan eten. De naam "Amazing Steakhouse" wekt wat dat betreft verwachtingen die niet direct passen bij mijn wensen als het om buiten de deur eten gaat. In mijn fantasie betrof het hier een themarestaurant in Western-stijl met vooral veel vlees. Mede op basis van ervaringen van anderen besloten we het restaurant toch een kans te geven. Bij binnenkomst blijkt het gewoon een leuke tent te zijn waarbij weliswaar wat thematische elementen zijn waar te nemen maar ze zijn zeker niet overheersend. We trappen af met een prima mosterdsoepje met een ruime hoeveelheid knapperig gebakken stokbrood. Vervolgens is het tijd voor de hoofdgang, respectievelijk de varkenshaas in oma's stijl, een zalmfilet ingepakt in seranoham en een portie spareribs. De kwaliteit van het vlees is top, mooi mals en goed op smaak. Ook de goed gebakken patat smaakt prima, alleen wel jammer van de onvermijdelijke patatkruiden (Wie heeft dat toch ooit bedacht?). De overige bijlagen zijn voldoende, maar wel wat fantasieloos en obligaat. Hetzelfde geldt voor de saladebar. Waren deze laatste van dezelfde kwaliteit geweest, dan hadden we zonder meer een 10 gegeven voor de prijs/kwaliteit. Dat we na afloop de overgebleven sparerib zonder dat we er om ote vragen meekrijgen is natuurlijk keurig! Tenslotte werd de koffie, bolletjes kaneelijs met slagroom (Ice Ice Baby) en bord met vanille- en aarbeienijs (pipi). Gewoon prima nagerechtjes tegen een alleszins redelijke prijs. Wat ons betreft: een prima eetgelegenheid waar je in leuke atmosfeer lekker kunt eten!


6.7
Gemiddelde
Andre
25 september 2016
Door de baas betaald
Vlees echt top, hoe je het ook besteld, rood medium of doorgebakken. Groente ed wat aan de mindere kant. Maar het is ook een steakhouse he


9.0
Gemiddelde
Remko
18 september 2016
Heerlijk gegeten!
Wat een gastvrijheid en een no nonsense mentaliteit, super lekker gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar! Een aanrader dus! :-)


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland