Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Voorstraat 6, Voorschoten52.124698104.44630970Italiaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Geniet van Italiaanse gerechten in een romantische omgeving. Fratelli werkt met originele italiaanse producten en verse ingrediënten, gebonden aan de seizoenen. Maar Fratelli is veel meer. Fratelli is persoonlijke aandacht aan tafel, een uitgelezen wijnkeuze uit Italië, Fratelli is een ervaring!

keuken:

Italiaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Fratelli bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Fratelli8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.0
Gemiddelde
Ingrid
26 maart 2017
Gekkenhuis
Wat een afgeladen restaurant met klanten om te eten maar ook heel veel afhalers die opgepakt staan in de ingang. Service was slecht aan tafel, lang wachten en ongeïnteresseerd.


10.0
Gemiddelde
Joost
23 maart 2017
Gezellig Italiaans familierestaurant met goed eten!
Hoewel Fratelli een kleine keten is, heeft de Voorschotense vestiging wel wat extra's. Het zit er altijd stampvol, de sfeer is er goed, personeel speelt zijn rol en een heerlijke nieuwe pizza oven. Alle ruimte voor kinderen en aangepaste eetwensen. Zal er nog vaak komen!


8.0
Gemiddelde
Maarten
20 maart 2017
Gezellige drukte
We hadden op een doordeweekse avond een tafel gereserveerd voor vijf personen en het was er stampvol! Het bleek dat men in Voorschoten zijn eigen restaurantactie was begonnen. Wij wisten hier niets vanaf want wij komen uit een aanpalende gemeente. De actie was een groot succes. Drie uur later liep het bedienend personeel op zijn laatste benen maar was erin geslaagd ons een voortreffelijk viergangen menu voor te schotelen met gegrilde entrecotes als hoogtepunt. De Fratelli zagen er wat vermoeid uit.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.