Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Voorstraat 6, Voorschoten52.124698104.44630970Italiaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Geniet van Italiaanse gerechten in een romantische omgeving. Fratelli werkt met originele italiaanse producten en verse ingrediƫnten, gebonden aan de seizoenen. Maar Fratelli is veel meer. Fratelli is persoonlijke aandacht aan tafel, een uitgelezen wijnkeuze uit Italiƫ, Fratelli is een ervaring!

keuken:

Italiaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Fratelli bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Fratelli8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.3
Gemiddelde
Jootje
1 december 2016
Beetje teleurstelling
Ik had voor zondag gereserveerd vanwege de verjaardag van mijn jongste dochter. Had op donderdag al gereserveerd met het verzoek in de Serre. Bjj aankomst kon dat niet omdat het vol zat. We kregen een tafel dicht bij de bar wat niet prettig was en zeer koud elke keer als de deur open ging. Veelal ook omdat andere gasten een sigaret gingen roken en de deur vrolijk open lieten staan. De pizza die ik en mijn man hadden waren erg flauw. Niet wat we gewend zijn daar. We gaan niet vaak uit eten dus dit was best wel een teleurstelling. Bij het afrekenen kwamen ze nog wel naar ons toe en dat was heel lief bedoeld maar de avond heeft helaas voor ons niet zo mogen zijn waar we ons op verheugd hadden. Zeker niet voor mijn jarige dochter. Volgende keer toch maar weer naar de Griek


8.0
Gemiddelde
JC
16 november 2016
Doordeweekse avond
Vriendelijk personeel, vlotte bediening, gezellige sfeer en goed eten. Een aanrader!


7.3
Gemiddelde
Voorschotenaar
7 november 2016
Prima voor een snelle pizza
Zodra je binnenkomt word je enthousiast ontvangen, vooral je kinderen worden warm onthaald. Wat me telkens opvalt is dat sommige personeelsleden het contact via je kinderen proberen te krijgen. Zeker bij binnenkomst en als je nog moet bestellen, zodra het hoofdgerecht geweest zie je niemand meer. Wij blijven daarom niet langer meer dan nodig. Jammer! De pizza's zijn altijd perfect. Nu is er even de tijdelijke pizzakeuken ad zijkant. De smaak Vd pizza was hetzelfde als altijd, de bodem was vrij hard dit keer maar te wijten ad tijdelijke keuken, geen onoverkomelijk iets! Zodra je weggaat is er geen aandacht meer voor de klant. Dat is en blijft een gemiste kans. De tent zit altijd vol, want de keuken doet het prima, maar het (Italiaanse!) personeel zou het plaatje compleet maken met oprechte aandacht!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.