Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Strandweg 17, Den Haag52.113184604.28077070Pannenkoeken

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
U kunt bij ons genieten van wel 85 verschillende soorten pannenkoeken, allemaal op ambachtelijke wijze gemaakt.

keuken:

Pannenkoeken

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant 't Pannekoekenhuisje bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant 't Pannekoekenhuisje7.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


1.0
Gemiddelde
Samantha
30 januari 2017
Slechte bediening/service
Afgelopen zaterdag via couverts gereserveerd. Bij aankomst kregen we een vieze tafel waarop de dame vriendelijk zei dat het is zo kwam opruimen, toen kwam ze drinken opnemen na 10 min en weer na 10 kwam ze opruimen en eten opnemen. Wij moesten om 19.15 weg om naar de lion king te gaan. Om 18.45 heb ik aangegeven dat we weg moesten om 19.15. Om mij heen kijkend zag ik dat het lang duurde bij de kassa dus ben daar alvast heen gelopen onder het mom van dan heb ik vast afgerekend want mijn eten komt zo. Helaas zei de dame dat de bon pas 18.37 door was gegeven en dat wij 2de waren in de rij en dat het pas 19.10 ons eten zouden krijgen. Helaas was dit te laat en het drinken werd van de rekening gehaald en mochten gaan. ZONDER ETEN!! Achter ons zaten mensen al 20 minuten aan een vieze tafel en hebben zelf de kaart gehaald. Sorry ik kom hier niet meer!!


2.3
Gemiddelde
Paul
23 januari 2017
Actie nodig
- 2 van de 6 pannenkoeken waren rauw. -Poffertjes waren droog. - Bediening vrij traag en onervaren - De verwarming uitgelaten.


1.3
Gemiddelde
Bea
22 januari 2017
Voedselvergiftiging
Voor ons echt nooit weer. We hadden er zo zin in we dachten lekker pannekoek eten. Maar helaas. We kwamen en we mochten zelf een tafel kiezen alle tafels die niet bezet waren waren vies en stond nog spul op. Wij hebben dit op een andere tafel gezet wat er nog stond toen wij weer weg gingen. Wij hebben eerst al kwartier moeten wachten tot we drinken konden bestellen en de menukaart kregen. Nadat we onze bestelling hadden gedaan moesten we ook weer lang wachten. Toen onze pannekoeken klaar waren werden ze ook nog naar de verkeerde tafel gebracht waardoor wij zelf moesten roepen dat die voor ons waren. Wij waren er beide klaar mee en hadden daardoor geen zin meer in een toetje. Nu een dag later lig ik met een voedselvergiftiging plat. En wat ik dan het ergste vind is dat ik meer recensies lees waarin een voedselvergiftiging naar voren kwam. Voor ons helaas nooit weer.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.