Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Strandweg 17, Den Haag52.113184604.28077070Pannenkoeken

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
U kunt bij ons genieten van wel 85 verschillende soorten pannenkoeken, allemaal op ambachtelijke wijze gemaakt.

keuken:

Pannenkoeken

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant 't Pannekoekenhuisje bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant 't Pannekoekenhuisje7.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


5.6
Gemiddelde
C
5 januari 2017
Had meer verwacht
Beetje sloom in de bediening, paar van de pannenkoeken bleven aan de borden plakken waardoor ze nogal moeilijk te eten waren. Bij de nutella pannenkoek had er wel meer nutella op/bij gemogen. Grotendeels waren de pannenkoeken wel lekker. De uitstraling van het restaurant is ook niet geweldig, maar dat zal ook deels komen omdat zomers een strandtent is...


5.6
Gemiddelde
Anja Melein
30 december 2016
Eten goed, verder geen bijzondere eetgelfenheid
Via Couverts voor 29 dec gereserveerd, hoefde niet toen we binnenkwamen, ga maar ergens zitten. Pannekoeken waren goed, alhoewel die van mij deels aan de onderkant was verbrand. Een extra drankje moesten we op een gegeven moment zelf om vragen, niemand die langs komt. Na deze bestlling na ca 20 minuten maar weer gevraagd waar ons drinken bleef. Was niet verwerkt. Wat jammer was, was dat de voordeur niet helemaal dicht kan, met vorst en mist deze avond buiten was het af en toe onaangenaam met de vlagen koude lucht die naar binnen komen. Herhaaldelijk nogal hardhandig de deur weer dicht gedaan en 'm in het slot geduwd, kon helaas niet anders omdat hij gewoonweg niet dicht kan. Dus niet aan de kant zitten waar de deur steeds geopend wordt, zeker niet bij koud weer! De toiletten zijn niet schoon. Dus wat ons betreft een pannekoek prima, maar qua service, sfeer en hygiene nog verbetering zou niet verkeerd zijn, en een dikke sjaal om doen bij koud weer als je bij de deur zit. Goed gegeten maar niet voor een volgende keer.


5.7
Gemiddelde
Jantina
16 oktober 2016
Flinterdun
Gezellig samen met mijn zoon uit eten geweest. Pannenkoeken waren flinterdun. Niet een kwaliteit die je bij een Pannenkoekenhuis verwacht. Geen maaltijd wat mij betreft. Ik ben anders gewend. Erg jammer.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.